Gość: m. IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 12:50 Poszukuję stron, na których można znaleźć przykładowe biznes plany, najlepiej dla lokali gastronomicznych. Byłabym wdzięczna za każdą pomoc. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lecor Re: Biznes plany. IP: *.solutions.net.pl 28.08.03, 14:07 Mogę profesjonalnie i osobiście się tym zająć. krakpoll@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Biznes plany. IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 15:39 Tylko, że właśnie dlatego szukam takich 'gotowców' w necie, ponieważ niestety nie stać mnie na profesjonalny biznes plan. Mam co prawda gotowy wniosek do wypełnienia, ale jest dość skomplikowany, a chciałabym, aby wszystko było ok;-) Ale dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Biznes plany. IP: 212.160.134.* 28.08.03, 18:01 Gość portalu: m. napisał(a): > Poszukuję stron, na których można znaleźć przykładowe biznes plany, najlepiej > dla lokali gastronomicznych. Byłabym wdzięczna za każdą pomoc. Z góry > dziękuję. >Witam, temat często się przewija przez różne grupy. Proponuję pogooglować : www.google.pl/search?q=%22biznes+plan%22&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=pl&lr= groups.google.pl/groups?q=%22biznes+plan%22&hl=pl&lr=&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sa=N&scoring=d andy@list.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lecor Re: Biznes plany. IP: *.solutions.net.pl 28.08.03, 19:22 ok. rozumiem cię. kiedyś też tak zaczynaliśmy. jeżeli cię na to nie stać to rozumiem, że cała działalność opiewa na stosunkowo niskie kwoty (do 100tyś). jeśli tak jest to pewnie przygotowanie biznes planu nie powinno potrwać dłużej niż pare godzin chcesz? krakpoll@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś