Gość: gato IP: 194.205.246.* 18.04.08, 10:47 czy sa tutaj osoby kupujacy/ktore kupily lub rozwazajace zakup nieruchomosci w Egipcie? zastanawiam sie nad zakupem bo ceny sa atrakcyjne :-) na co zwrocic uwage...etc moze powymieniamy informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukasz57-90 Re: nieruchomosci Egipt 18.04.08, 22:56 jak byłem mały chciałem mieć na podwórku piramide :) Mówisz, że ceny są atrakcyjne :)) to może spełni się moje marzenie ?:) a tak na poważnie to możesz podać jakąś stronę z nieruchomościami w tym kraju ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: nieruchomosci Egipt IP: *.dslgb.com 20.04.08, 02:07 Domyslam sie ze ceny nieruchomosci w Egipcie sa atrakcyjne :) Wg. mnie pozostana takie do konca swiata. No chyba zeby sie okazalo ze Islam przestanie byc religia wyznawana a zacznie byc czyms w rodzaju historycznej ciekawostki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gato hmmm nie do konca sie zgodze... IP: 194.205.246.* 21.04.08, 17:34 w Maroko tez bylo tanio ....juz nie jest...:-) oczywiscie chodzi o "strategiczne" lokalizacje( nad morzem, duze turystyczne miasta) Odpowiedz Link Zgłoś