Gość: RYRY IP: 212.160.172.* 23.09.08, 15:41 Zastanwiam się jaka jest wartość całej waluty na naszej planecie..Posiada ktoś może takie informacje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Roberto Re: Pierwszy trylion.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.09, 00:24 tez jestem ciekawy jaka to wartosc ale napewno nie wigintylion złotych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawski Re: Pierwszy trylion.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.09, 00:27 Musiałbys zebrac wszystkie najnowsze banknoty najlepiej z mennicy z wszystkich krajów świata i spisac wszystkie serie banknotów potem odpowiednio pomnożyć - pomijajac fałszywki :) miłej pracy moze ktos to wreszcie policzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bankier Re: Pierwszy trylion.. IP: *.rzeszow.mm.pl 06.06.09, 09:25 Ja wiem. to jest ~3 viginalion Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: Pierwszy trylion.. IP: 193.138.241.* 27.08.10, 00:35 Bankier nie ma takiej liczby viginalion skad wzioles taka nazwe ? chodzilo ci chyba o liczbe wigintylion ale na pewno tyle kasy nie bedzie bo tyle nie ma nawet atomów w calym wszechswiecie!!, nie zmiescisz tyle banknotów w objetosci wszechswiata !!! w 100 zl banknotach, troche pomyslcie zanim napiszecie wigintylion to 1 i 120 zer :) milego liczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś