Gość: stefa IP: *.multimo.gtsenergis.pl 28.01.09, 14:02 Studiuję sobie zarządzanie i zastanawiam się, ile godzin jacy menedżerowie pracują dziennie. Chciałabym pracować 8h dziennie. Jaką specjalność wybrać?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: student Re: czas pracy menadżera IP: 217.98.5.* 29.01.09, 15:42 ukończenie takich studiów nie oznacza że zostaniesz menadżerem, jestem studentem 3 semestru zarządzania wybrałem to żeby mieć jakiś papier, nie nastawiam się na stanowiska bo prowadzę swoje działalności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefa Re: czas pracy menadżera IP: *.multimo.gtsenergis.pl 29.01.09, 15:57 To, co napisałeś jest pewnie dla kogoś bardzo interesujące, ale nie jest odpowiedzią na moje pytanie. Może gdybyś napisał ile godzin dziennie pracujesz i jakbyś określił swoje stanowisko w tej działalności, czy zatrudniasz pracowników wszelakiej maści i tylko zbierasz kasę, czy to jest taki rodzaj działalności, że sobie piszesz programiki na zlecenie. Generalnie myślałam, że mi ktoś podpowie, ale widzę, że wszyscy zajęci robieniem kasy. Powinnam się domyśleć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Chyba żartujesz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.09, 19:57 Dobry manager sobie siedzi w spa albo pod palmami a robota sama sie robi-az 8 godzin chcesz pracować?????!!!!! Po takich studiach??;))) Odpowiedz Link Zgłoś