rafal.dominiak 30.11.03, 23:41 Witam czy wiecie ile kosztuje zalozenie sklepu internetowego,tzn opracowanie przez informatyka? Nieskomplikowana strona z kilkoma podstronami? I ile kosztuje administracja miesieczna? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: Sklep internetowy !!!!! IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 01.12.03, 09:49 Czesc nie odpowiem Ci na to pytanie precyzyjnie ale chociaż naprowadzę. Takie informatyczne opracowania sklepu internetowego za dosłownie grosze możesz kupić na aukcji w portalu allegro. Często tam sobie surfuje ( sama od czasu do czasu coś kupuje i sprzedaje) i wiele razy się już na to natknęłam. W kilku aukcjach był nawet taki mały kosztorys tego interesu. Sprawdź sobie. Życzę powodzenia. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kju Re: Sklep internetowy !!!!! IP: *.acn.pl 01.12.03, 16:44 kup sobię domenę, załóż własny serwer jęsli masz stałe łącze, oprogramowanie z allegro i już masz sklep za grosze. Komp = 1000 zł domena =500zł oprogramowanie 10 zł = 1510 zł:) i jeszcze innym mozesz udostępniać miejsce na serwerze za kasę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corr Re: Sklep internetowy !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 16:22 sorry bo jestem dyletantem w tych kwestiach jak sie kupuje domene ? sa jakies instytucje gdzie trzeba pojsc czy jak ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: programista Re: Sklep internetowy !!!!! IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 15.12.03, 18:55 jestem w stanie dostosować oprogramowanie pod konkretne potrzeby, wdrożyć projekt w życie i udzielać wsparcie techniczne w sytuacjach awaryjnych. jeśli cię to interesuje to proszę o kontakt i jakieś szczegóły. forma płatności jak wolisz - gotówka albo omówiona prywatnie prowizja od sprzedaży w określonym czasie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: programista Re: Sklep internetowy !!!!! IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 15.12.03, 18:59 no i mój mail: tph@is.net.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: programista Re: Sklep internetowy !!!!! IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 15.12.03, 18:57 jestem w stanie dostosować oprogramowanie pod konkretne potrzeby, wdrożyć projekt w życie i udzielać wsparcie techniczne w sytuacjach awaryjnych. jeśli cię to interesuje to proszę o kontakt i jakieś szczegóły. forma płatności jak wolisz - gotówka albo omówiona prywatnie prowizja od sprzedaży w określonym czasie. pozdrawiam tph@is.net.pl Odpowiedz Link Zgłoś