Dodaj do ulubionych

Prośba o przetestowanie sklepu.

05.08.12, 13:30
Mam do Was prośbę o przetestowanie działania sklepu
www.sklepekomama.pl
Na razie jeszcze nie wszystko jest uruchomione, teksty nie są dopracowane, nie wszystko jest zamieszczone, ale w tej chwili skupiam się nad poprawnością działania.
Wszelkie opinie są bardzo mile widziane, zwłaszcza te krytyczne.
Oczywiście zapraszam też do zakupów. Dla pierwszych 50 klientów przewidziane są upominki lub gratisy.
Obserwuj wątek
    • piotr_nowy2 Re: Prośba o przetestowanie sklepu. 06.08.12, 22:40
      Może być .
      dlaczego nie widać logo żadnego wielkiego koncernu , trafiłeś w nie odkrytą niszę ?
      • tgserwis Re: Prośba o przetestowanie sklepu. 06.08.12, 23:30
        piotr_nowy2 napisał:

> Może być .
        > dlaczego nie widać logo żadnego wielkiego koncernu , trafiłeś w nie odkrytą nis
        > zę ?
        Czy trafiłem w niszę, to dopiero się okaże :) Na razie zainteresowanie nie jest porażające, ale z drugiej strony czego można się spodziewać po 2 dniach?
        Logo koncernów nie ma i nie będzie. Założenia były takie:
        - zacząć sprzedaż przez net płynów własnego pomysłu i własnej produkcji
        - dołożyć do tego produkty ekologiczne, niekoniecznie tylko środki czystości, polskich i tylko polskich producentów
        - docelowo złączyć w jednym miejscu małe, polskie firmy produkujące dobrej jakości , ekologiczne produkty
        - pokazać konsumentom że polskie może być dobre lub lepsze, a przy tym tańsze.
        Przykładowo odpowiedniki moich płynów z krajów zachodnich to 22-26 zł za butelkę pól litra. Kilka na próbę kupiłem. Po pierwsze sporo z nich to ściema jeśli chodzi o eko. Po drugie śmierdzą. Po trzecie działają gorzej.
        Taka ciekawostka: według standardów USA i Kanady jeżeli produkt zawiera min 10% składników naturalnych, to można go nazwać produktem naturalnym. Czyli jeśli do kwasu dolejesz wody destylowanej, to masz ekologiczny płyn do mycia kibla. I na tym bazują.
        Jeśli chodzi o moje płyny, to wszystko co napisane jest na stronie to 100% prawdy. Łącznie z tym że woda użyta do produkcji przewyższa czystością normę dla leków i kosmetyków, mam na to dokumenty.
        • tgserwis Re: Prośba o przetestowanie sklepu. 06.08.12, 23:38
          I oczywiście musiałem się pomylić.
          "Pamiętaj chemiku młody:
          Nie woda do kwasu, tylko kwas do wody" :)
          • piotr_nowy2 Re: Natura 07.08.12, 00:25
            Szybko zmierza w naszym kierunku front burzowy . Może warto przestawić auto dalej od drzew i przymknąć okna .misi.ayz.pl/pogodynka/
            • tgserwis Re: Natura 07.08.12, 01:41
              piotr_nowy2 napisał:

> Szybko zmierza w naszym kierunku front burzowy . Może warto przestawić auto dalej od drzew i przymknąć okna .misi.ayz.pl/pogodynka/
              Dobry pomysł, dzięki.
              Obawiam się jednak że o tej godzinie mało kto będzie mógł to przeczytać :)
    • tgserwis Re: Prośba o przetestowanie sklepu. 07.08.12, 23:23
      W najbliższych dniach, mam nadzieję że uda się w tym tygodniu, chciałbym wprowadzić do oferty sklepu kosmetyki naturalne. Myślę że Panie będą zachwycone. A Panom odpadnie problem szukania prezentów na święta :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka