Dodaj do ulubionych

Komunia Świeta

03.05.12, 08:26
Dziś po raz pierwszy do Komunii świętej przystąpi moja Patrycja. Dotarło to do nas dopiero podczas prób w kościele smile Obudziły się wspomnienia, przecież to ja niedawno byłam małą dziewczynką w białej sukience a teraz my będziemy błogosławić naszą córcię. Wszystko przygotowane, mam nadzieje, że dzieciaki z nerwów nie pójdą każde w inną stronę smile Idę zrobić jakiś makijaż na mój blady pyszczek i obudzić resztę towarzystwa. Trzymajcie kciuki smile
Obserwuj wątek
    • bebiak Re: Komunia Świeta 03.05.12, 10:14
      Och...., szczególne pozdrowienia dla malej bohaterki takiego wielkiego duchowo wydarzenia!

Tak Aniu: po powtarzaniu przez nasze dzieci pewnych naszych czynności zauważamy dopiero upływ czasu - tak odbieram.
    • margarita6 Re: Komunia Świeta 03.05.12, 14:35
      Trzymalismy a jakzesmileI czekamy na foto-relacje.
      • mamalal-ka Re: Komunia Świeta 03.05.12, 18:00
        No to rzeczywiście nie lada wydarzenie !
        Szkoda, że mojej Nelci to nie czeka tzn czeka tylko 3 w 1 na chrzcie za jednym zamachem !
        POWODZENIA !
    • ana_mama_patrycji Re: Komunia Świeta 03.05.12, 20:08
      Jestem padnieta, już po wszystkim, wiecej jutro smile Była piękna uroczystość.
      • bachula_gr Re: Komunia Świeta 04.05.12, 15:30
        Tak czytam i czytam, komunia nie w niedziele? Za moich czasow............
        Ania, jak odsapniecie i ochloniecie po uroczystosci, czekamy na zdjecia slicznej komunistki wink
        • ana_mama_patrycji Re: Komunia Świeta 04.05.12, 20:25
          Tak, nie w niedziele co mi do końca też nie pasowało, ale taki kaprys proboszcza że I Komunia zawsze w Święto 3 Maja smile

w kosciele było śicznie, bardzo ładna Msza, skromna a jednocześnie bardzo uroczysta bez wielkiej pompy zdjęc z Kościoła nie mam ale takie Wam mogę wrzucić smile https://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/pe/ig/bweu/mgn6uKgyaSkO6g0KAB.jpg
          • bachula_gr Re: Komunia Świeta 05.05.12, 05:02
            Aniu....fiufiu, jaka elegancka rodzinka. Komunistka wspaniala, a kim jest ten wyrosniety panicz w ramionach G.???????
            • ana_mama_patrycji Re: Komunia Świeta 05.05.12, 10:00
              Ten wyrośnięty panicz to Dominik we własnej osobie smile
              • bachula_gr Re: Komunia Świeta 05.05.12, 11:13
                ana_mama_patrycji napisała:
                > Ten wyrośnięty panicz to Dominik we własnej osobie smile

A lyzka na to: niemozliwe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka