agaki 06.03.06, 12:47 Hej Macie namiar na tłumacza przysiegłego języka greckiego w Polsce. Np. w Krakowie lub Warszawie? Mieszkamy pomiędzy tymi miastami, więc dojechalibyśmy. Aga Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bachula_gr Re: Tłumacz 06.03.06, 16:37 Znam w Krakowie. Pewnie bedzie tanszy niz w Warszafce. Namiary wysylam na adres gazetowy. Odpowiedz Link
agaki Re: Tłumacz 28.03.06, 14:12 P. rozmawiał z poleconym tłumaczem i okazało się że nie zamuje się już tłumaczeniem przysiegłym. Może ma ktoś namiary tł. przysiegłego ? Aga Odpowiedz Link
bachula_gr Re: Tłumacz 28.03.06, 16:26 agaki napisała: > P. rozmawiał z poleconym tłumaczem i okazało się że nie zamuje się już > tłumaczeniem przysiegłym. No nie zartuj! Ja go bede potrebowac niedlugo osobiscie! A nie podal namiarow na kogos innego???????? Moze pojawil sie ktos nowy w Krakowie albo okolicach- popytam, zreszta spis przysieglych powinien byc w rejestrze sadowym. Odpowiedz Link
agaki Re: Tłumacz 28.03.06, 16:33 Nie podał niestety namiarów. Do ambasady P. skierował. hmmm. Szkoda, bo już planowałam przy okazji zakupy w ukochanym Krakowie Aga Odpowiedz Link
agaki Re: Tłumacz 29.03.06, 10:29 Jest tłumacz przysiegły w Warszawie. Można do niego wysłać dokumenty pocztą i odsyła. Za kilka dni dam znać czy się sprawdził. Aga Odpowiedz Link
bachula_gr Re: Tłumacz - i jak???? 11.04.06, 09:36 agaki napisała: > Jest tłumacz przysiegły w Warszawie. Można do niego wysłać dokumenty pocztą i > odsyła. Za kilka dni dam znać czy się sprawdził. No i jak? Przetestowaliscie goscia? Jakie ceny? terminy? Zrobilam rozeznanie narazie wsrod biur tlumaczen w Krakowie, niektore twierdza, ze maja "na stanie" tlumacza przysieglego a inne przyznaja, ze wspolpracuja na odleglosci i doliczaja koszty przesylki poczta. Ceny bardzo rozne. Za standardowa strone (1125 znakow ze spacjami) licza sobie od PLN 61.00 do 103.70 brutto). Czekam na wiesci o stolecznych uslugach! Odpowiedz Link
agaki Re: Tłumacz - i jak???? 13.04.06, 09:50 Warszawski tłumacz za przetłumaczenie 1 strony świadectwa powiedział 60 zł. Ma odesłać pocztą. W sumie to już powino być, płaci się przy odbiorze przesyłki. Jak tylko bedzie na miejscu, napiszę czy wszystko było w porządku. Aga Odpowiedz Link
bachula_gr Re: Tłumacz 13.04.06, 10:25 Mozesz mio przeslac na gazetowy adres namiary na tego goscia? Mailowe, telefoniczne, adres... Odpowiedz Link
agaki Re: Tłumacz 13.04.06, 11:26 Oczywiście że Ci mogę przesłać ale dopiero we wtorek, po świetach. P. ma je w swoim domu. Aga Odpowiedz Link
agaki Re: Tłumacz 14.04.06, 10:17 Mam już dane tłumacza. Wysłałam Ci na skrzynkę. Wesołych, rodzinnych świąt Aga Odpowiedz Link