ryszard51 03.04.10, 16:20 czy Protokół Buhnera jest skuteczniejszy od antybiotyków. Z tego co wiem to jego zaletą jest to, iż nie niszczy tak organizmu jak abx, ale czy jest faktycznie tak skuteczny? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pepefresh Re: skuteczność Protokołu Buhnera 04.04.10, 00:55 stosuje protokół Buhnera ponieważ ma bardzo szerokie spektrum działania,mam neuroboleriozę ,ze stanu bardzo ciężkiego po 3 miesiącach wrócilem do życia. Odpowiedz Link
bartjag Re: skuteczność Protokołu Buhnera 06.04.10, 16:05 Jak ze wszystkimi protokołami na leczenie boreliozy i koinfekcji, dopóki nie sprawdzisz, dopóty się nie dowiesz jak jest naprawdę. Buhner podaje, że bodajże u ponad 90% osób które stosowały protokół następowała poprawa (ale nie odczytuj tego jako pełne wyleczenie), a z tego co pamiętam mówił o grupie około 500 osobowej. Wygląda to więc bardzo optymistycznie. Jeśli chodzi o nasz kraj, to mam nadzieję że jak już będzie tłumaczenie książki i osoby zaczną protokół szerzej stosowac, będziemy mieli więcej informacji. Ja zacząłem miesiąc temu, właśnie zbliżam się do dawek maksymalnych i jest obiecująco. Z tym, ze wg. Buhnera kuracja powinna twać od 8 do 12 miesięcy. Pozdrawiam, Bartek. Odpowiedz Link