anyx27 19.07.10, 11:21 Czy ktoś ma stwierdzone chromanie przestankowe w przebiegu boreliozy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tarnica.2 Re: Chromanie przestankowe a borelioza 19.07.10, 12:51 Witaj , ja miałam taki objaw ale to było ok 14 lat temu , pojawiło sie i po kilku miesiącach znikło , mocno dokuczało.Wtedy nie miałam świadomości że jestem chora na bb. Do dnia dzisiejszego nie wróciło. Leczę sie od półtora roku, głównym moim obecnym objawem są stawy . Odpowiedz Link
anyx27 Re: Chromanie przestankowe a borelioza 19.07.10, 19:05 To jest mój jedyny w chwili obecnej objaw - po przejściu kilkudziesięciu metrów szybkim krokiem, muszę się zatrzymać lub zwolnić, bo bolą mnie łydki i nie mogę dalej iść. Po odpoczynku mija i mogę iść dalej. I teraz pewnie się okaże, że borelki już nie mam. Mam podwyższone płytki krwi, żyły ok, ale tętnic nie badałam, cholesterol też podwyższony. Muszę to sprawdzić, tylko nie wiem, czy tym chirurg naczyniowy się zajmuje? Odpowiedz Link
kornelcia75 Re: Chromanie przestankowe a borelioza 20.07.10, 08:57 Anetko wysłałam maila z pytaniem o EMG dostałaś? Odpowiedz Link
anyx27 Re: Chromanie przestankowe a borelioza 20.07.10, 15:36 Dosia, na gazetową? Nie dostałam nic Napisz może jeszcze raz, albo przez nk. buziaki Odpowiedz Link
kornelcia75 Re: Chromanie przestankowe a borelioza 21.07.10, 01:12 napisałam na gazetową Odpowiedz Link
melka1109 Re: Chromanie przestankowe a borelioza 21.07.10, 14:53 Anetko,możesz odebrać maila gazetowego? Pozdrawiam M. Odpowiedz Link
mariano_84 Re: Chromanie przestankowe a borelioza 21.07.10, 14:58 anyx27 wiesz z początku kiedy zobaczyłem wątek przeczytałem to jako chrunkanie przestankowe...chrum chrum Odpowiedz Link