Dodaj do ulubionych

Witam serdecznie

13.09.10, 20:42
Dzisiaj z ujemnym WB i z 2 opisami rezonansu wyladowałam u P.Dr chorób zakażnych z prośbą o opinię co za dziadostwo mnie wykańcza ...Po wywiadzie Pani dr stwierdziła że..... ma pełno wyników negatywnych z testów u pacjentów i nie ma sie co ociągać tylko włączyć UNIDOX 2 X1 przez miesiąc a potem wlewy .Objawów mam pełno ...neuroborelioza ,serce ,stawy ..Leczenie może potrwać parę miesięcy ...aż jestem ciekawa. Pozdrawiam szanownych forumowiczów smile
Obserwuj wątek
    • swigonka Re: Witam serdecznie 13.09.10, 21:34
      Branie unidoxu w tej dawce i przez ten okres czasu- miesiąc, Ci nie pomoże. dobrze, że lekarka widzi problem mimo negatywnych testów, ale to leczenie przy Twoich objawach jest za słabe.....Do tego trzeba tinidazol...którego pewnie nie dostaniesz. Jak koinfekcje? robiłaś? też ujemne?
      • beti_2 Re: Witam serdecznie 13.09.10, 21:55
        Tak, koinfekcje robiłam 5 lat temu w Lublinie wyszły (-)WB robiłam obecnie w Zabrzu tylko badanie bez wizyty - bo P.Dr bardzo zajęty i nie ma sie co dziwić..Boję się odrazu dużych dawek antybiotyków ze względu na serce ,cierpię na częstoskurcz napadowy ,skacze mi ciśnienie .Tak pomyslałam że może najpierw zacząć małymi dawkami leczenie ,chyba ze jestem w błędzie?Dr z Zabrza zasugerował żeby sprawdzić mykoplasmy i chlamydię,czy leczenie wtedy jest takie samo jak w Bb?
        • babaelka-0 Re: Witam serdecznie 13.09.10, 22:59
          Witam!

Beti!
          Przy koinfekcjach ktore sugeruje zbadac Doktor leczenie jest lagodniejsze.
          Przynajmnie na poczatek.

Pozdrawiam
          Ellka

• beti_2 Re: Witam serdecznie 14.09.10, 07:23
            Dzisiaj w nocy wylądowałam na Izbie przyjęć ,nie mogłam opanować ciśnienia 190 /130 po dwóch kaptoprilach ,teraz przeszłam przez falę dreszczy brrrr.....Ręcę się trzęsą jak chłopom co to stoja pod sklepem i wino popijają.Popatrzyłam w lustro rano i spytałam co to za kobieta? To jest jak mega grypa ktora się nigdy do końca nie rozwija a człowiek wyglada i czuje się jak pół żywy.Teraz tylko muszę dojechac do pracy,muszę... .Pozdrawiam i zycze Wam miłego dnia.
            • ewa475 Re: Witam serdecznie 14.09.10, 07:48
              Witaj Betismile
              Powolutku bierz się za siebie.Ja właśnie przerabiałam tę ciągłą grypę,przerobiłam w fazie ciężkiej na herxie to wiem jak to jest.
              Leczysz się w Katowicach?
              Pozdrawiam serdecznie,Ewa.
              • beti_2 Re: Witam serdecznie 11.10.10, 09:02
                Narazie Ewa leczę się u lekarza niedaleko Katowic.Dzisiaj idę na wizytę bo dobiega mi 30 -dniówka z doxy .Efekty były takie że...Kiedy zaczełam brać doxy po tygodniu przestały mnie boleć kości i stawy jak również nie zdiagnozowany ból pod prawym żebrem tak było przez ok 2 tyg ,tyle było spokoju.Nagle zcieło mnie z nóg zaczeło się od nadgarstka a potem ból rozlał się po kościach ,ból głowy nie do wytrzymania a przy tym swiatłowstręt i nadwrażliwość na dżwięki ,mdłosci ....Zmierzyłam temperaturę 35,3 więc to nie grypa.Dzisiaj nie poszłam do pracy wziełam urlop ,serce mi dokucza(boli)...Pozdrawiam ciepło.Beata
                • antosia73 Re: Witam serdecznie 11.10.10, 09:52
                  Szkoda czasu na samą doxy...lekarkę masz w Katowicach.
                  Pozdrawiam
                  • beti_2 Re: Witam serdecznie 11.10.10, 09:58
                    Mam to na uwadze Antosia ,dzisiaj zobaczymy co P.dr na miejscu ma mi do zaproponowania ...
                    • antosia73 Re: Witam serdecznie 11.10.10, 10:01
                      Jesteś ze Śląska?
                      • beti_2 Re: Witam serdecznie 11.10.10, 10:18
                        Tak jest.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka