Dodaj do ulubionych

Moje leczenie

30.12.10, 11:08
Witam i mam pytanie do weteranow,przegladalem watek forum i nic konkretnego nie znalazlem odnosnie moich objawow,a mianowicie.Lecze sie od 25 maja br.w tej chwili jestem 2x2 zamur ,1x azibiot ,tyni 2xdzien.przerwa 14 dni oczywiscie suplementy.Samopoczucie jak i zdrowie w coraz lepszej kondycji wiekszosc objawow ustapila,ale od 2 tyg. pojawilo sie buczenie w głowie w uchu jest to bardzo dziwne i mam pytanie czy moze byc to z powodowane od brania długo abx czy po prostu w lazlo bb do ucha.Bylem u ralyngologa stanu zapalnego nie stwierdzil ale mnie nastraszyl ze takie buczenie to nic dobrego i moze doprowadzic do głuchoty skierowal na badania sluchu,napomnialem mu o tym ze sie lecze na bb a on jakos sie tym nie przejal,A zaznaczam ze mam bartonelle ale jeszcze nie leczona dopier od marca bede tłuk .Co o tym sadzicie przejmowac sie jakies badania czy po prostu czekac az samo przejdzie.Pozdrawiam wszystkich forumowiczow i zycze szczesliwego i Zdrowego 2011 Roku.
Obserwuj wątek
    • fufuszka Re: Moje leczenie 30.12.10, 12:58
      Hej! Ja leczę się od początku kwietnia i np. na poczatku grudnia dostałam bardzo silnego bólu odbytu i kości guzicznej, który trwał w sumie jakieś 3 tygodnie i przeszedł. Byłam z tym u gastroenterologa bardziej w sumie po to żeby uspokoić się że nic niepokojacego nie dzieje się moim odbytem ale tak jak myslałam nic konkretnego mi nie poradził. Natomiast bardzo się zdziwił że istnieje taka choroba jak bartonella, ale przynajmniej mnie wysłuchał i nie olał wink
      Ja już zdązyłam się przyzwyczaić to tych różnych dziwnych bóli które mi towarzyszą i zazwyczaj po prostu czekam aż same minął.
      Oczywiście jeśli to badanie Cię uspokoi to po poprostu zrób je zamiast może niepotrzebnie się martwić i stresować. Taka moja rada wink
    • rafi.zafi Re: Moje leczenie 02.01.11, 20:51
      kochani jak dlugo moze trwac herx.mnie buczy wglowie juz 3 tyg,szumy, przytkanie uszu,Lecze sie 8 mies .Takich objawow jeszcze nie mialem.Moze cos doradzicie .bardzo mnie to denerwuje.Poradzcie prosze.
      • twoj_glos_rozsadku Re: Moje leczenie 03.01.11, 02:06
        szumy/buczenie w uszach to moze byc dzialanie niepozadane abx( na pierwszy 'ogien' idzie azytromycyna) albo interakcje miedzy lekami
        ale moga tez byc inne przyczyny twojego problemu
      • whale123 Re: Moje leczenie 04.01.11, 14:14
        Może masz problemy z ciśnieniem krwi? Za wysokie albo za niskie, z tego co wiem w obu przypadkach może szumieć.
        • glory23 Re: Moje leczenie 11.01.11, 18:26
          Najpierw Spirobor- bez rewelacji
          nastepnie betulea cortex- od tego zaczely sie herxy tzw. bole stawow,
          dretwienia palcow u reki
          obecnie kompleks vitaminy B + vitamina C, witaminy D4 i D6, ziola Blue XS
          Mark III(mount shasfa- jakies homeopatyczne)sprowadzane z niemiec - tu
          poprawa ale teraz znowu bole w mniejszym stopniu,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka