motylekgoha 05.09.11, 20:56 od tygodnia biorę doxycykline i mój lekarz powiedział żebym nie brała żadnych witamin.Ale nie wyjaśnił mi dlaczego .Mam pytanie można bać witaminy i pić tran przy antybiotykoterapi? Proszę o rade. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
groniesiaa Re: Doxycyklina a witaminy 05.09.11, 21:07 Ciekawa jestem co to za lekarz... Ja biorę jakieś 30 tabletek + płynne a to wszystko to właśnie suplementy i witaminy + antybiotyki oczywiście. Odpowiedz Link
groniesiaa Re: Doxycyklina a witaminy 05.09.11, 21:09 a o probiotykach chociaż wspomniał ? Jak chcesz wyślę Ci zeskanowane zalecenia odnośnie suplementów i witamin jakie dostałam od swojego lekarza. Podaj maila tylko. Może nie leczysz się wg. ILADS, tylko standardową terapią - w takim wypadku opieszałość lekarza w sprawie suplementów nie dziwi... Odpowiedz Link
motylekgoha Re: Doxycyklina a witaminy 05.09.11, 21:42 bede niezmiernie wdzięczna jesli prześlesz mi wytyczne w sprawie witamin probiotyk biore probiotyk i prebiotyk w jednym Multilac. o to mój : motylekgoha@wp.pl Odpowiedz Link
pies_z_laki_2 Re: Doxycyklina a witaminy 06.09.11, 01:26 motylekgoha Bierz go dwa-trzy razy dziennie, w tym jeden na noc. Poza tym najlepiej bierz trzy różne probiotyki, o innym składzie. groniesiaa Ja też poproszę (kłaniam się nisko ) na maila gazetowego, jeśli można. Odpowiedz Link
groniesiaa Re: Doxycyklina a witaminy 06.09.11, 09:33 @ motylekgoha wysłane @ piesek daj znać czy doszło, bo nie jestem pewna czy dobrze wpisałam maila Odpowiedz Link
motylekgoha Re: Doxycyklina a witaminy 06.09.11, 21:11 bardzo ale to bardzo Ci dziękuje teraz już wiem co mam robić. Pozdrawiam ) Odpowiedz Link
pies_z_laki_2 Re: Doxycyklina a witaminy 07.09.11, 09:47 Nie dostałam Mój adres to pies_z_laki_2@gazeta.pl (jak sądzę... profil mam aktywny) - ludzie.gazeta.pl/pies_z_laki_2/0,0.html Odpowiedz Link
groniesiaa Re: Doxycyklina a witaminy 08.09.11, 16:23 pies_z_laki dostałaś maila ? Jeśli nie napisz do mnie z innego adresu groniesia(malpa)wp.pl Odpowiedz Link