Dodaj do ulubionych

Psychiiczne rozterki i objawy

02.12.13, 12:22
Witam leczę bolerioze od trzech miesięcy a mam ja chyba od 12 miesięcy po objawach.Przez cały czas nie miałem wieli objawów fizycznych tylko psychiczne i trochę bolące strzelające stawy .Na początku było chyba tak samo jak teraz po trzech miesiącach i nie wiem czy to nie wina mojej nerwicy czy bolerii .Wyniki miałem boleria stara 5 pkt a nowa 8 pkt jeden ponad normę .Trochę jestem teraz z d.... ponieważ nie zrobiłem panelu na koinfekcje bo lekarz pierwszego kontaktu dał mi od razu antybiotyk i potem tez dostałem kolejne.Mieliście tak żeby mieć tylko lęki ,skoki ciśnienia nietolerancje na alkohol i strzelające stawy .Poza stawami wszystko to może być objawem nerwicy i teraz już głupi jestem.Nie chce jeść antybiotyków albo innych leków jak mi nie są potrzebne co wy na to sądzicie.
Obserwuj wątek
    • bbeap Re: Psychiiczne rozterki i objawy 02.12.13, 13:26
      Ja bym zrobila panel koinfekcji jednak.
      Moje objawy w glowie, ze tak powiem sa chyba bardziej od blo - bartonelli, choc takie objawy moga byc tez i od mycoplasmy.
      Wiem, ze ludzie robia panel podczas antybiotykow nawet.
      A moze masz niedobory cynku, manganu i B6 - czeste przy tych chorobach, poczytaj o pyrolurii.
      Pozdrawiam i zycze zdrowka smile
      • alutka1977 Re: Psychiiczne rozterki i objawy 02.12.13, 17:26
        Dzięki mnie to też jakoś inaczej mi pachnie niż boleriozą ale spytam lekarza bo turbo sie nie poprawiam zobaczymy może dojadę na tym zestawie do końca przejdę na zioła i spróbuje panelu.Nie wiem w trakcie jak wyjdzie bo wszystkie badania w tej chorobie to wielka loteria .W trakcie leczenia to nie wiem jak wyjdzie ,a ty jak słyszałeś u ludzi bardzo były przekłamane wyniki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka