princessa.of.persia 01.02.14, 17:33 w jednym z watków ktos o niej wspomniał. Prosze o wiecej informacji na ten temat. Gdzie mozna ja kupic? Czy ktos stosował? Czy są skutki uboczne stosowania? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paupauclau Re: Doug Coil Machine 01.02.14, 19:54 w wersji anglojęzycznej istnieje video blog Bryan Rosner's oraz na youtube, on o niej mówi ale do końca się nie wyleczył, bardzo dużo mówi o różnych sposobach leczenia w USA. Twórca Doug Coil skonstruował ją dla siebie i podobno sie wyleczył, opublikował w internecie za darmo, ( koszt materiałów) jak samemu zbudować Doug Coil z materiałów dostępnych w USA, można łatwo odnaleźć Doug Coil nie ma żadnych skutków ubocznych poza herxsami( może i są jakieś skutki długoterminowe, nikt tego nie badał) siedzi się w polu magnetycznym o różnych częstotliwościach niekorzystnych dla bakterii, pole magnetyczne wprowadza bakterie w drgania i je uśmierca, taka jest teoria ale uwierzę jak mi pomoże Odpowiedz Link
gozillas Re: Doug Coil Machine 02.02.14, 00:08 Skoro jesteśmy przy teorii... DCM niestety nie działa na cysty, działa tylko na 1 formę bakterii - krętka. Plus jest taki, że łatwo sobie z nią radzi. Cysty kiedyś się otworzą i wtedy je ciach. (Według niektórych teorii) w przeciwieństwie do antybiotyków, które tworzą niesprzyjające warunki dla bakterii, która widząc to albo ucieka w głąb tkanek a nawet kości(!), tam gdzie koncentracja abx jest mniejsza albo będzie mieć forme cysty, tak długo jak abx będzie krążył w krwioobiegu. I dlatego tak ciężko się wyleczyć antybiotykami (według niektórych teorii). Tak jak mówię, to są tylko teorie. W tej chorobie nic nie jest pewne i niczego nie możemy przyjmować za pewnik. Możemy jedynie domniemywać. Wracając do DCM.. Leczenie powinno trwać 2-3 lata a nawet więcej. Jedna osoba z którą pisałem, miała poprawę dopiero po 6-7 miesiącu leczenia. Ogólnie trzeba uważać, to nie jest zabawka. Przy zbyt długim "zabiegu" herxy mogą być tak duże, że jak ktoś ma problemy kardiologiczne może nawet zagrozić życiu. Angela.n z tego forum zakupiła plazmową rife i w jednym poście napisała, ze miała takiego herxa, że modliła się żeby przeżyć... Mam nadzieję, że za jakieś 2-3 tygodnie sam to przetestuje... Odpowiedz Link
miloszimateusz Re: Doug Coil Machine 02.11.14, 09:29 gdzie można kupić plazmową Rife?Ile to kosztuje ? Odpowiedz Link
miloszimateusz Re: Doug Coil Machine 02.11.14, 09:41 oczywiście chodzi mi o maszynę wiarygodną , ze sprawdzonego miejsca ... Odpowiedz Link
lklb Re: Doug Coil Machine 02.11.14, 11:26 Będę budował plazmową wersję. Wszystko opiszę na forum i dla chętnych wrzucę plany. Odpowiedz Link
fiodor1300 Re: Doug Coil Machine 26.02.19, 13:57 Cześć! Mam urządzenie Doug Coil na sprzedaż. Wyprodukowane w USA. Kosztowało mnie 12000 z wysyłką i cłem. Używałem je kilka razy. Sprzedaję, ponieważ czuję się dobrze i nie jest mi potrzebne. Gdyby ktoś był zainteresowany, proszę pisać: fiodor1300@gazeta.pl Można odebrać osobiście lub wysyłka kurierem. Odpowiedz Link