Dodaj do ulubionych

Azitrox-skutki uboczne

14.02.14, 00:24
Czy ktoś z Was odczuwa bądź odczuwał jakieś skutki uboczne w trakcie leczenia Azitroxem? Chodzi mi głównie o osoby z tężyczką/lub niedoborem magnezu...
Obserwuj wątek
    • bbeap Re: Azitrox-skutki uboczne 14.02.14, 22:02
      Raczej nie...
      O jakich skutkach ubocznych mowisz?
      Co do tezyczki, haka wit D bierzesz?
      Kup Vitrum D3 i bierz 6000 jm dziennie - szybko uzupelnisz niedobory i rzeczy zaczna sie powoli naprawiac. Nie buerz magnezu w formie magnesium serate bo to budulec dla biofilmow, kup lepiej magnesium malate np z nutramedix i bierz regularnie proteolityc enzymes na biofilmy.
      • czarnana Re: Azitrox-skutki uboczne 15.02.14, 11:18
        a jaki magnez bylby najlepszy z polskich?Moglabys cos doradzić?I czy np wit D w formie supla pod nazwą Devikap jest ok?(bo taką biorę)Magnez biorę Magne B 6
        • bbeap Re: Azitrox-skutki uboczne 15.02.14, 13:19
          Ja sie wszystkich tych magnezow boje... moze taki ktory nie jest sterynianem.
          Pestki dyni maja duzo magnezu, moze lepiej tak naturalnie, poza tym przy okazji sa na robaki, ja staram sie jesc pestki czesto.
          Witamina D najlepiej z Vitrum, tak mi powiedzial moj dr i mial racje, bo dosc szybko mi sie podniosla, wczesniej bralam vigantoletten i szlo duzo wolniej.
    • pies_z_laki_2 Re: Azitrox-skutki uboczne 17.02.14, 19:09
      Witamina D3 tylko w formie olejowej, czyli krople, czy kapsułki / żelki, żadne tabletki dla witamin rozpuszczalnych w tłuszczach się nie sprawdzają.

Magnez tylko w formie cytrynianu, mleczanu, czy innego kwasu (żaden chelat czy tłuczona skała smile).
      Czytaj tu:
      - zapytaj-farmaceute.blogspot.com/2012/03/chela-mag-b6-na-tapecie-czyli-o-czym.html
      • filizanka21 Re: Azitrox-skutki uboczne 17.02.14, 23:53
        MagneB6 to moim zdaniem najlepszy magnez na rynku a próbowałam już na prawde wielu. Jedyny minus jest taki, że jedna tabletka zawiera tylko 50mg więc suplementacja tym lekiem nie wychodzi najtaniej.
        Co do wit.D brałam Vigantoletten i czułam po nim poprawę ale po roku leczenia wyniki ciągle były poniżej normy. Dostałam Devikap w kropelkach niestety po nim zaczęłam wymiotować..Także sama już nie wiem jaki suplement w postaci witaminy D wybrać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka