lucyna356 12.05.14, 10:42 Czy ktoś stosował ozon? czy to pomaga ? czy to tylko oszustwo ? proszę o odpowiedź Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fela125 Re: terapia ozonem 12.05.14, 12:11 Ja miałam zamiar przyjmować kroplówki z ozonu, dwie lekarki odradziły mi. Znam osobę, która brała ozon (borelioza) poprawa nie nastąpiła, znam również inną osobę (niegojące się rany) bardzo dobry efekt. Odpowiedz Link
pies_z_laki_2 Re: terapia ozonem 14.05.14, 01:30 Lucyno, wpisz w szukajkę hasło ozon., jest cały dłuuuugi wątek na temat wad i zalet ozonowania. Z praktycznymi poradami i opisami metod. Odpowiedz Link
izek.12 Re: terapia ozonem 14.05.14, 08:24 Ja stosowałam w 2009 roku (pisałam coś o tym ale te parę lat temu miałam nick izek.1 -teraz chyba hasło się zdezaktualizowało i dlatego zarejestrowałam się na nowo) i z mojego doświadczenia, wtedy był mi pomocny,ale w takim sensie,że dodawał nieco energii- odczuwalne to było zaraz po otrzymaniu kroplówki,tyle,że mój stan wówczas był doprawdy opłakany- dojście z zaparkowanego auta pod przychodnią i wejście na pierwsze piętro kosztowało mnie dużo czasu i sił, wchodziłam tam wyczerpana,po kroplówce wychodziłam prawie tak jak normalni ludzie -podobne tempo itp..nawet mogłam pospacerować po tej kroplówce i wtedy było to dla mnie bardzo wiele,wybrałam 10 sztuk codziennie i po jakimś czasie też 10sztuk ale co trzy dni. Czy pomogło w leczeniu jako takim - nie wiem, dla mnie jako kogoś uziemionego w domu bez sił na chodzenie było zbawienne,ten spacer po kroplówce był nie do przecenienia. Nie tak dawno moja znajoma też zdecydowała się na ozon(ze względu,że leczenie nie chce pójść tak na dobre do końca) - u niej bez efektu,mówi też ,że nie odczuwała przypływu energii. Odpowiedz Link
leszekse1 Re: terapia ozonem 18.05.14, 22:17 Wzięłem 18 wlewek w zeszłym roku. Jak dotąd jestem bez objawów. Powrócił mi węch. Ozon bardziej działa na polepszenie funkcjonowania organów m.inn. mózgu, niż na wybijanie bakterii. Borelioza jest bakterią wewnątrzkomórkową, a ozon ( kroplówkowy ) działa we krwi. Myślę, że ozon trzeba by było połączyć z substancjami rozpuszczającymi biofilm i brać go długotrwale. Odpowiedz Link