Dodaj do ulubionych

bartonella

12.05.14, 14:07
Prosze o odpowiedź jakie zioła sa skuteczne na bartonelle?
Obserwuj wątek
    • chemdog Re: bartonella 13.05.14, 15:58
      Sid acuta,hotuyania.rdestowiec.
      • ka-sia26 Re: bartonella 14.05.14, 15:23
        chciałam dopytać o sida acuta. Czy ma to jakieś znaczenie czy to ziółko będzie pochodziło z Chin czy Ameryki Środkowej bądź innego regionu? W Polsce można bez problemu otrzymać sida acuta zbieraną w Chinach. Nie wiem czy miejsce pochodzenia ma wpływ na jej skuteczność?
      • lucyna356 Re: bartonella 16.05.14, 14:18
        do chemdog

dziękuję za odpowiedz
        czy Ty wyleczyłeś bartonelle?
        • bbeap Re: bartonella 18.05.14, 15:23
          Niestety nie wyleczyl i ja jeszcze tez nie.
          To sie leczy dlugo i trudno.
          Trzeba naprawde wiedziec jak.
    • bbeap Re: bartonella 18.05.14, 15:21
      Houttuynia, Cumanda, Teasel, Lakato, Resveratrol, Sida Acuta, Clove Bud Oil
      Zalezy od gatunku... dawkowanie tez indywidualne
      Bartonelle leczy sie trzema preparatami na nia rownoczesnie plus usuwajac biofilmy
      • sashka28 Re: bartonella 18.05.14, 19:53
        bbeap a co stosujesz na biofilm? Piszesz o samych ziołach, czy chodzi Ci o łączenie abxów z ziołami? Widzę dużo tutaj ziół, więc napisz jak dokładnie robisz nalewkę z sida acuta. Odmierzasz dokładnie wagę czy na oko? 1/4 ziela reszta alkohol? Martwię się że zrobię złe stężenie. Buhner podaje zioło, 2 części alkoholu, 1 część wody. Nie wiem jak mam to zrobić. Mam spirytus 95 %, ale jeśli lepsza wódka to kupię wódkę.
        I czy robić z łodygami tą nalewkę, czy je oddzielić.
        Gdzie kupujesz sprawdzoną Houttunie?
        • bbeap Re: bartonella 18.05.14, 21:13
          Nie robilam sama nalewek.
          Houttuynie kupuje z Nutramedix - najlepiej houttuynie brac z NutraMedix lub Hepaoro.com - te sa pewne i z certyfikatami.
          Trzeba stosowac abx z ziolami na bartonelle, conajmniej trze rzeczy jednoczesnie.
          Na biofilmy stosuje serrapeptase z nutranedix, teraz mam biofilm defense z kirkman - polecane przez dr Schallera.
          Nac jest tez na biofilmy w duzych dawkach.
          Rozmawiam czesto z pacjentka dr Schallera, ktora keczy sie u jiego trzy lata, byla w stanie kiepskim wlacznie z paralizem twarzy, strasznymi problemami ze wzrokiem, przewleklym zmeczeniem i cala reszta, w rok dr postawil ja na nogi.
          Pani Sylvia mowila, ze mamy w jamie ustnej ogromne ilosci biofilmow, na te dr zalecil jej stosowac olej cynamonowy rano 3 krople w listerene np do polkania jamy ustnej a wieczorem 3 kropke olejku gozdzikowego na biofilmy w jamie ustnej.
          Jak dokladnie przeczytam nowa ksiazke dr Schallera o biofilmach to napisze wiecej.
          • bbeap Re: bartonella 18.05.14, 21:14
            Mialo byc hepapro.com od dr Zhanga, kupujemy tam artemisie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka