Cześć,
proszę rzućcie okiem na moje wyniki i doradźcie, co powinnam zrobić, jakie kroki wykonać i badania zrobić, aby mądrze do tego podejść.
Moje wyniki WB:
IgG
- dodatnie p83 intensywność 23
- graniczne p31 intensywność 12
- dodatnie p25 intensywność 38.
IgM negatywne.
Kleszcze liczone w setkach z racji uprawiania przez wiele lat biegu na orientację

.
Mam gigantyczne problemy z kręgosłupem, który sam w sobie jest do niczego i ma prawo boleć z racji wielu przepuklin, ale zupełnie niestandardowo reaguje na terapię, właściwie mimo bardzo zaufanych i sprawdzonych specjalistów, nie reaguje wcale. Inne objawy trudno stwierdzić, bo przy tak bolących plecach i zażywaniu ton leków na t,o mogę innych rzeczy zupełnie nie odczuwać. Przy ciągłym bólu też trudno mówić o odczuwaniu przewlekłego zmęczenia, bo jak może być inaczej

... Mam jakieś objawy typu światłowstręt i pewnie klika innych, ale, jak sami wiecie, trudno to jednoznacznie zinterpretować, bo każdy coś ma. Standardowo czuję się jak świr, którego ciągle coś boli i ciągle narzeka ...

.
Jutro jestem umówiona do dr Kajfasza w Warszawie i chętnie przeczytam wcześniej, jak wy to widzicie, żeby jak najlepiej sobie to w głowie ułożyć.
Dzięki z góry za pomoc