Dodaj do ulubionych

Zinnat - opinie

25.10.06, 21:31
Wiekszosc osob wypowiadajacych sie na tym forum stosuje Doxy. Czy ktos z Was
stosuje/stosowal Zinnat i jak oceniacie skutecznosc tego leku (herxy itd.).
Jakie dawki przepisuja Wam lekarze ? (ja mam 1500mg / dzien przy wadze 85 kg).

Obserwuj wątek
    • laurawroc Re: Zinnat - opinie 26.10.06, 12:18
      odpowiedziałam Ci na maila
      przesyłam jeszcze linka o zinnacie
      (CEftin to Zinnat)

www.remedyfind.com/treatments/52/2476/

• stonefly Re: Zinnat - opinie 26.10.06, 14:15
        Laura to interesujące również mnie,bądz tak miła i prześlij mi też.
        • laurawroc Re: Zinnat - opinie 26.10.06, 14:29
          prosze - przesłane
          • stonefly Re: Zinnat - opinie 26.10.06, 15:17
            Dzięki!Ja właśnie przez cały czas na doxy i bez rewelacji.czytam,że brałaś az 3
            miesiace.Jak się czulaś pod koniec,sorry ale jeszcze spytam co spowodowało
            zmianę na makrolid skoro herxowałaś na doxy?
            Czyli zinnat nie penetruje głębszych warstw organizmu i mózgu?
            • laurawroc Re: Zinnat - opinie 26.10.06, 15:58
              po doxy było: im dalej tym lepiej,powoli organizm sie przyzwyczaił i nie
              mialam żadnych problemów ani grzybicy. Az mi bylo żal że muszę zmienićwink
              Ale podobno antybiotyki trzeba zmieniac nawet jak sa herxy, bo borelia sie może
              przyzwyczaic. Ale nie wiem, czy to prawda, może Artur sie kiedyś wypowie.
              Zinnat na pewno jest tez dobry, ale jak doxy truje dwie formy krętka i jest
              tańsza, to może zacząć od niej? Nie wiem jak długo bierzesz, ale ja na poprawę
              musiałam czekac długo i nie bylo lepiej tylko gorzej. Musisz uzbroic się w
              cierpliwość i powtarzać sobie, że z każdym bólem ( w nowym lub starym miejscu),
              bakterii jest coraz mniej, a te nowe, co wyłażą z cyst, to tez od razu dostają
              kopniaka i giną. Będzie lepiej uwierz mi. Trzeba tylko czasu.
              pozdr.
              • stonefly Re: Zinnat - opinie 26.10.06, 17:04
                Właśnie najgorsze jest to błądzenie po omacku.Doxy biorę 1,5 miesiąca,ale
                rozsypywac się zacząłem już przy lendacinie.Nigdy człowiek nie wie czy bieże
                właściwie.Czytałem ,że łaczy się też doxy z amoxy,czy to ma jakies uzasadnienie?
                Do tego nie potrafię wydzielic herxa cały czas jestem jak w dark side.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka