Dodaj do ulubionych

Jestem odciety of forum

02.12.06, 16:55
Byl ten atak hakerski na Agore i zostaly uszkodzone lacza do Kanady.

Teraz jest jakis lepszy moment wiec tyle, ze moge to napisac.

Na razie forum tylko dla Polakow w Polsce.

Zaraz sie pewnie znowu popsuje.
Obserwuj wątek
    • franiolek1 Re: Jestem odciety of forum 02.12.06, 17:33
      Do Francji tez nie dziala. Dziwne, ze udalo mi sie polaczyc teraz...ale idzie
      tak wolniutko.
      • amorejalo Re: Jestem odciety of forum 02.12.06, 18:00
        Ja też niedawno miałem problem z połączeniem się z forum, choć inne strony www ładowały się normalnie, ale teraz wszystko jest w porządku.
        To znaczy że też odczułem skutki tego ataku, tylko nie wiedziałem co się dzieje.
        • joannbernat Re: Jestem odciety of forum 02.12.06, 18:05
          U mnie w Londynie też dwa dni nie było możliwości połączenia. Dopiero dzisiaj się udało, ale wszystko działa z utrudnieniem, bardzo wolno.
          Ciekawe kiedy doprowadzą wszystko do porządku?
          Na razie więc przymusowy urlop od forum. Ale może to i dobrze. Przyda się smile Pozdrawiam Wszystkich!
          • amorejalo Re: Jestem odciety of forum 02.12.06, 18:10
            To dlatego tak forum zamarło nagle, ale chyba już wszystko wraca do normy.
    • zuza04 Re: Jestem odciety of forum 02.12.06, 19:59
      Cześć
      ja też miałam problemy z wejsciem na forum i w poczte(choć w Polsce),myślałam
      ze to moj komputer się krzani,rano nie wchodziłam ,ale teraz jest w porządku
      • wroteknowynick Re: Jestem odciety of forum 03.12.06, 01:49
        Atak hakerski który odcina od netu ? Co to Agora, twój ISP ?
        • artur737 Re: Jestem odciety of forum 03.12.06, 05:32
          Wyczuwam lekka ironie w tym pytaniu. Ale wynika ona z niewiedzy.

Z Agora zaczely sie laczyc tysiace komputerow z calego swiata, ale glownie z terenow Rosji i bylej Rosji. Prawdopodobnie ktos rozsial samokatywujacego sie wirusa.

By chronic serwer zamknieto dostep na tej samej zasadzie jak sie to dzieje w przypadku zapory a pozniej stopniowo otwierano dostep dla niektorych.
          Czyli selektywnie byly blokowane rozne IP.

Poniewaz atak byl z zagranicy wiec polskie komputery otrzymaly dostep wzglednie szybko a zagranice trzymano zamknieta najdluzej.
          • wroteknowynick Re: Jestem odciety of forum 03.12.06, 18:39
            hehe jaką ironię. U mnie było ok.
    • franiolek1 Re: Jestem odciety of forum 05.12.06, 12:44
      Chyba znowu sa problemy, bo nie moglam sie polaczyc z forum do tej pory. Teraz
      zadzialalo!
      • amorejalo Re: Jestem odciety of forum 05.12.06, 13:10
        Ja także nie mogłem rano połączyć się z forum, choć inne strony działały normalnie
        • irena903 Re: Jestem odciety of forum 05.12.06, 13:34
          z tego wynika,ze większość z Was mieszka poza Polską. Ja mam cały czas dostęp.
          Już myślałam,że wszyscy wyzdrowieli lub są bardzo zapracowani przed Świetami
          tylko ja ślęczę na klawiaturą i czekam na propozycję dalszego leczenia.W piątek
          idę do ogólnego i muszę mu coś polecić.
          • amorejalo Re: Jestem odciety of forum 05.12.06, 14:29
            Twój wątek jest daleko, to znaczy na drugiej stronie.
            ponów pytanie w swoim wątku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka