artur737 02.12.06, 16:55 Byl ten atak hakerski na Agore i zostaly uszkodzone lacza do Kanady. Teraz jest jakis lepszy moment wiec tyle, ze moge to napisac. Na razie forum tylko dla Polakow w Polsce. Zaraz sie pewnie znowu popsuje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franiolek1 Re: Jestem odciety of forum 02.12.06, 17:33 Do Francji tez nie dziala. Dziwne, ze udalo mi sie polaczyc teraz...ale idzie tak wolniutko. Odpowiedz Link
amorejalo Re: Jestem odciety of forum 02.12.06, 18:00 Ja też niedawno miałem problem z połączeniem się z forum, choć inne strony www ładowały się normalnie, ale teraz wszystko jest w porządku. To znaczy że też odczułem skutki tego ataku, tylko nie wiedziałem co się dzieje. Odpowiedz Link
joannbernat Re: Jestem odciety of forum 02.12.06, 18:05 U mnie w Londynie też dwa dni nie było możliwości połączenia. Dopiero dzisiaj się udało, ale wszystko działa z utrudnieniem, bardzo wolno. Ciekawe kiedy doprowadzą wszystko do porządku? Na razie więc przymusowy urlop od forum. Ale może to i dobrze. Przyda się Pozdrawiam Wszystkich! Odpowiedz Link
amorejalo Re: Jestem odciety of forum 02.12.06, 18:10 To dlatego tak forum zamarło nagle, ale chyba już wszystko wraca do normy. Odpowiedz Link
zuza04 Re: Jestem odciety of forum 02.12.06, 19:59 Cześć ja też miałam problemy z wejsciem na forum i w poczte(choć w Polsce),myślałam ze to moj komputer się krzani,rano nie wchodziłam ,ale teraz jest w porządku Odpowiedz Link
wroteknowynick Re: Jestem odciety of forum 03.12.06, 01:49 Atak hakerski który odcina od netu ? Co to Agora, twój ISP ? Odpowiedz Link
artur737 Re: Jestem odciety of forum 03.12.06, 05:32 Wyczuwam lekka ironie w tym pytaniu. Ale wynika ona z niewiedzy. Z Agora zaczely sie laczyc tysiace komputerow z calego swiata, ale glownie z terenow Rosji i bylej Rosji. Prawdopodobnie ktos rozsial samokatywujacego sie wirusa. By chronic serwer zamknieto dostep na tej samej zasadzie jak sie to dzieje w przypadku zapory a pozniej stopniowo otwierano dostep dla niektorych. Czyli selektywnie byly blokowane rozne IP. Poniewaz atak byl z zagranicy wiec polskie komputery otrzymaly dostep wzglednie szybko a zagranice trzymano zamknieta najdluzej. Odpowiedz Link
wroteknowynick Re: Jestem odciety of forum 03.12.06, 18:39 hehe jaką ironię. U mnie było ok. Odpowiedz Link
franiolek1 Re: Jestem odciety of forum 05.12.06, 12:44 Chyba znowu sa problemy, bo nie moglam sie polaczyc z forum do tej pory. Teraz zadzialalo! Odpowiedz Link
amorejalo Re: Jestem odciety of forum 05.12.06, 13:10 Ja także nie mogłem rano połączyć się z forum, choć inne strony działały normalnie Odpowiedz Link
irena903 Re: Jestem odciety of forum 05.12.06, 13:34 z tego wynika,ze większość z Was mieszka poza Polską. Ja mam cały czas dostęp. Już myślałam,że wszyscy wyzdrowieli lub są bardzo zapracowani przed Świetami tylko ja ślęczę na klawiaturą i czekam na propozycję dalszego leczenia.W piątek idę do ogólnego i muszę mu coś polecić. Odpowiedz Link
amorejalo Re: Jestem odciety of forum 05.12.06, 14:29 Twój wątek jest daleko, to znaczy na drugiej stronie. ponów pytanie w swoim wątku. Odpowiedz Link