Dodaj do ulubionych

BIOTRAKSON

• jumal1 Re: BIOTRAKSON 25.04.10, 09:27
      Ja biorę od 4 tygodni 4 gramy dziennie przez 4 dni w tygodniu. Kuracja
      biotraksonem ma trwać 15 tygodni. Kupuję w internetowej aptece doz (zamawia się
      przez internet a odbiera w wybranej aptece). Cena 11,37 zł za ampułkę 2g.
      • fantastica.nusia Re: BIOTRAKSON 05.05.10, 23:57
        A ja mam pytanie:czy brał ktoś z Was zastrzyki dożylne zamiast kroplówki??
        Czy to bezpieczne? Cięzko u mnie z żyłami i pielegniarka stwierdziła,ze wszystko jedno czy wenflon czy zastrzyk.
        Pozdrawiam.
        • tananas Re: BIOTRAKSON 06.05.10, 08:14
          po jednym zastrzyku szlag trafi żyłę, nie jest wszystko jedno,
          biotraxon bardzo drażni żyły dlatego jest rozcieńczny z solą fizj.,
          może pielęgniarce chodzi o zastrzyki domęśniowe? - te natomiast nie
          mają takiego wpływu na neuroborelkę.
        • ekoma.wroc Re: BIOTRAKSON 06.05.10, 10:24
          Najlepij Zapytaj swojego lekarza.
          • szila2008 Re: BIOTRAKSON 06.05.10, 19:50
            Sądzę,że myślała o domięśniowych.
            • fantastica.nusia Re: BIOTRAKSON 06.05.10, 22:59
              Nie na 100% o dożylnym ale uparłam sie na wenflon.na szczęście udało się założyć.
              Bardziej moje obawy szły w kierunku wstrząsu anafilaktycznego z powodu zbyt małego rozcieńczenia leku albo poprostu złego samopoczucia.O tym ,że pali zyły wiem ale to jakos na drugim miejscu mnie odstraszało.
              W kazdym razie dzięki potwierdziliscie moje negatywne nastawianie do zastrzykówsmile
    • townends11 Re: BIOTRAKSON 21.07.15, 01:16
      Przegladajac wszystkie odpowiedzi, i patrzac na pytanie w pierwszym poscie, wyglada mi na to ze ten antybiotyk nie jest wcale jakis super skuteczny, czy nawet w ogole skuteczny, nie mowiac juz o duzej ilosci efektow ubocznych i mozliwosci pogorszenia swojego stanu zdrowia.
      • rzene Re: BIOTRAKSON 22.07.15, 19:01
        Witam
        jestem po 3-ch miesiącach wlewów z Biotraxon-u 4g 4dni i 3 dni przerwy, leczę się 4 rok byłem już na różnych zestawach mam też blo, cpn i jersinię. Niestety lek nie działa poza osłabieniem organizmu i podejrzeniem grzybicy to nie zadziałał, rewelacji brak.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka