jumal1 Re: BIOTRAKSON 25.04.10, 09:27 Ja biorę od 4 tygodni 4 gramy dziennie przez 4 dni w tygodniu. Kuracja biotraksonem ma trwać 15 tygodni. Kupuję w internetowej aptece doz (zamawia się przez internet a odbiera w wybranej aptece). Cena 11,37 zł za ampułkę 2g. Odpowiedz Link
fantastica.nusia Re: BIOTRAKSON 05.05.10, 23:57 A ja mam pytanie:czy brał ktoś z Was zastrzyki dożylne zamiast kroplówki?? Czy to bezpieczne? Cięzko u mnie z żyłami i pielegniarka stwierdziła,ze wszystko jedno czy wenflon czy zastrzyk. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
tananas Re: BIOTRAKSON 06.05.10, 08:14 po jednym zastrzyku szlag trafi żyłę, nie jest wszystko jedno, biotraxon bardzo drażni żyły dlatego jest rozcieńczny z solą fizj., może pielęgniarce chodzi o zastrzyki domęśniowe? - te natomiast nie mają takiego wpływu na neuroborelkę. Odpowiedz Link
fantastica.nusia Re: BIOTRAKSON 06.05.10, 22:59 Nie na 100% o dożylnym ale uparłam sie na wenflon.na szczęście udało się założyć. Bardziej moje obawy szły w kierunku wstrząsu anafilaktycznego z powodu zbyt małego rozcieńczenia leku albo poprostu złego samopoczucia.O tym ,że pali zyły wiem ale to jakos na drugim miejscu mnie odstraszało. W kazdym razie dzięki potwierdziliscie moje negatywne nastawianie do zastrzyków Odpowiedz Link
townends11 Re: BIOTRAKSON 21.07.15, 01:16 Przegladajac wszystkie odpowiedzi, i patrzac na pytanie w pierwszym poscie, wyglada mi na to ze ten antybiotyk nie jest wcale jakis super skuteczny, czy nawet w ogole skuteczny, nie mowiac juz o duzej ilosci efektow ubocznych i mozliwosci pogorszenia swojego stanu zdrowia. Odpowiedz Link
rzene Re: BIOTRAKSON 22.07.15, 19:01 Witam jestem po 3-ch miesiącach wlewów z Biotraxon-u 4g 4dni i 3 dni przerwy, leczę się 4 rok byłem już na różnych zestawach mam też blo, cpn i jersinię. Niestety lek nie działa poza osłabieniem organizmu i podejrzeniem grzybicy to nie zadziałał, rewelacji brak. Odpowiedz Link