Dodaj do ulubionych

upały a leczenie

06.08.07, 11:16
Hej mam pytanie, jak znosicie koszmarne upaly.Ja po prostu umieram, nie
wwspominajac juz o lezeniu na plazy na sloncu.Niedlugo jade nad morze i
martwie sie, ze bede musiala odstawic antybiotyki, bo po takich dawkach lekow
i przy takich temperaturach mozna pasc.Macie ten sam problem?
Obserwuj wątek
    • anibea100 Re: upały a leczenie 06.08.07, 13:24
      ja czuję się cudownie po pobycie na słońcu i plaży i antybiotyki mi w tym nie
      przeszkadzają (no może starałam się tak je poustawiać, żeby z czasie urlopu
      łykać tylko dwa rodzaje antybiotyków a nie trzy; no i oczywiście nie brałam
      wtedy żadnych tetracyklin)
      • rzepcia3 Re: upały a leczenie 06.08.07, 13:40
        A ja jak zwykle - jakoś cięzko do mojej głowy dochodzi,że jestem chorasmile więc
        sie w ogóle nie zastanawiałam i zafundowałam sobie wczoraj plazowanie smile średnio
        się opaliłam bo bloker 30 ale jak się wygrzałam smile 3 godziny smile. Bez żadnych
        skutków ubocznychsmile
        • kornelcia75 Re: upały a leczenie 06.08.07, 14:01
          Zaczęłam leczenie tydz.temu,mieszkam nad morzem
          zauważyłam ze mimo ze smaruje się filtrem 69 to po spacerze z dzieckiem szczypią
          mnie dłonie i stopy,staram sie unikać słońca,o leżeniu na plaży nawet nie
          myślę,no ale trudno znależc zacieniony plac,a jak nawet to zawsze gdzies
          słoneczko przebija.
          Właśnie na Mazurach na urlopie gdzie ukąsił mnie kleszcz,opaliłam się za wsze czasy.
    • ebe4 Re: upały a leczenie 06.08.07, 15:40
      zalezy jakie masz antybiotyki, np doxy uwrazliwia na ślonce i ja bardzo ciężko
      znosiłam przebywanie nawet w cieniu. do dzisiaj mam czerowny nos, mam nadzieje
      ze zejdzie z czasem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka