datum 22.07.08, 20:05 Who helps me to kupic in USA drugs with gal. Pseudomonas aeruginosa needs to life ferrum. The bacteria died from gal. I write now in mix-english-polish because mz computer now is damage , Anna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stachenka Re: leki y USA 23.07.08, 02:32 Oj. Franiolku, ślepiłam i ślepiłam i nie mogłam znaleźć tego wątku i dlatego założyłam drugi "Do Datum". Datum: Na pulpicie na pasku po prawej masz dwie ikonki: PL i klawiaturkę. Kliknij klawiaturkę i przestaw z "Polski (214)" na "Polski". Odpowiedz Link
datum Re: leki y USA 23.07.08, 11:35 1/Przepraszam wszystkich , naprawdę nic nie piłam ,ale klawiatura naprawdę mi się czasem psuje, zeby niedługo potem się naprawić (sama) , więc to może wirus. 2/Szukam kogoś, kto może mi w USA kupić preparaty z odpowiednią ilością galu -więc lecznicze, zabija on pseudomonas aeruginosa, która go żre zamiast potrzebnego jej do życia żelaza z organizmu. 3/Teraz córka będzie brała szczepionkę z Krakowa Pseudovac (do końca sierpnia ma ważność więc cena obniżona z bodajże 500 do 200PLN za całość )można jeszcze spróbować zdązyć z testem w CBDNA na uniwersalną identyfikację bakterii może wyjdzie akurat to cholerstwo czasem wrazliwe na tę szczepionkę 4/potem chcemy spróbować z tym galem.Miała po dodatnich testach przeleczoną abaxami przez parę miesięcy potem resveratrolem itp boreliozę teraz już chyba trzeci PCR RT wyszedł ujemny po leczeniu ale nadal ma kłopoty - Uniwersalna Identyfikacja Bakterii w CBDNA wykazała obecność we krwi Pseudomonas Aeruginosa, która jest oportunistyczna tzn nie musi ale może w odpowiednich warunkach u odpowiednich osób wywołać straszne spustoszenia w organiźmie (np osłabionym wieloletnią boreliozą). Piszę to również dlaty tych, którzy leczą się z miernymi rezultatami. Takiej pseudomonas trudno się pozbyć, ale powtarzam działa na nią czasem ta szczepionka, można tez poza odpowiednimi abaxami próbować terapii fagowej. Może trzeba ja a także inne gronkowce złociste itp itd traktować jako możliwe koinfekcje boreliozy, choc nie są odkleszczowe, tylko łatwo można je złapać przy immunosupresji wywołanej boreliozą. Ania. Odpowiedz Link
lucky102 Re: leki y USA 23.07.08, 20:55 Chętnie pomogę. Proszę podaj więcej informacji na priv. bo nie wiem o jaki lek ci chodzi. Ja robię zakupy w tej aptece, mają duży asortyment i dobre ceny Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link
datum Re: leki y USA 28.07.08, 11:22 Kasiu, serdeczne dzięki, na pewno wkrótce się do Ciebie odezwę, Ania. Odpowiedz Link