klematis7 31.07.08, 19:52 Jestescie juz spakowani? bo ja tak Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swigonka Re: wszyscy sie pakuja:) 31.07.08, 19:56 a ja jeszcze nie! leń ze mnie i tyle. Odpowiedz Link
grizac Re: wszyscy sie pakuja:) 31.07.08, 19:58 Ja prawie. Za to franiolek już w drodze Odpowiedz Link
misia011068 Re: wszyscy sie pakuja:) 31.07.08, 20:11 ja jeszcze jutro do pracy ale mam nadzieje .ze w sobote poznam Was wszystkich osobiscie i juz sie nie moge doczekac ciesze sie bardzo miska Odpowiedz Link
nataszkam Re: wszyscy sie pakuja:) 31.07.08, 20:09 A ja całkiem w proszku jeszcze jestem Ale juz doczekac się nie mogę ) Trala,lala, la ! Odpowiedz Link
eva-79 Re: wszyscy sie pakuja:) 31.07.08, 20:11 Ja nie dośćc ze nie jestem spakowana to jeszcze sie nie zdecydowałam czy jechac jutro czy w sobote rano. Poniewaz zabieram ze soba nie tylko mojego synka ale i rodziców, musze czekac az tata wróci z terenu(bardzo mi zalezy na tym zeby go tam zabrac, bo on troche taki załamany tym wszystkim jest i mysle,ze dobrze mu zrobi takie spotkanie). Chciałabym byc w piatek, bo gdyby jednak udało nam sie dotrzec o jakiejs normalnej porze to byłoby troszke czasu na luzne rozmowy, biorac pod uwage to ze na ognisko nie zostaniemy.Wiec chyba zaraz zabiore sie za pakowanie Odpowiedz Link
anyx27 Re: wszyscy sie pakuja:) 31.07.08, 20:29 A ja nie jade, wiec spakowana nie jestem. w kazym razie amutno mi, ze was nie poznam, ale co zrobic... moze nastepnym razem??? Odpowiedz Link
stachenka Re: wszyscy sie pakuja:) 31.07.08, 20:32 Do zrobić? Do ślubu się szykować. A forum stachna popilnuje Odpowiedz Link
flork74 Re: anyx 31.07.08, 21:55 Juz na sama musl sie ciesze ze Was,Wybrancow Losu bede mogl poznac! Ja sie nie pakuje.Przyjade tylko w sobote.Wystarczy wziac d..e w troki i do auta.2,5 godz drogi i jestem! Odpowiedz Link
anyx27 Re: anyx 31.07.08, 22:28 Dziewczyny, naprawde chcialam przyjechac, ale... 1. nie mam sily na taka daleka podroz 2. mąż pracuje w weekend 3. mamy mnostwo roboty ze slubem (to jeszcze tylko tydzien!) mam nadzieje, ze nastepnym razem sie uda.jesli bedzie zlot w jaworkach, to jest duza szansa, ze jeszcze w tym roku sie spotkamy Odpowiedz Link
anyx27 Paulinko 31.07.08, 22:38 Paulinko, to chyba nie przeze mnie???? jesli tak, to tez mi smutno na pewno sie spotkamy kiedys. a narazie musza nam wystarczyc fotki i pogaduchy na forum Odpowiedz Link
swigonka Anetko 31.07.08, 22:59 szkoda, że się nie zobaczymy....czuj się dobrze i szykuj się spokonie do ślubu. ściskam. Odpowiedz Link
flork74 Re: Anetko 31.07.08, 23:11 Wieeelka szkoda!A tak chcialem poznac Anyx!Zycze Ci wszystkiego naj na nowej drodze,a przede wszystkim wygranej w wojnie z borelka!Tylko pamietaj by nie brac jencow i nie zawierac zadnych rozejmow!Zniszcz to gowno raz a dobrze!Pozdrawiam! Odpowiedz Link
anyx27 Flork, Paulinka, Stachna 31.07.08, 23:23 Oj tam zaraz nowa droga! znamy sie 5 lat, dziecko stare mamy, mieszkamy razem 3 lata. coz to za nowa droga? nowa droga to bedzie, jak sie z borelka rozstane! ) flork, a ty skad jestes? bo ja to skleroze mam. Paulinko, a ty chyba w bielsku mieszkasz? ja pod koniec sierpnia jade do p.dr. moze sie spotkamy? jak jestesmy w bielsku, to zawsze po drodze na zakupki wpadamy do sarniego stoku, czy jakos tak zawsze tez zastanawiam sie, gdzie ania guzik mieszka ) Stachna, ja w sobote to mam troche spraw, ale po poludniu to juz moge towarzyszyc ci na forum razem sie pouzalamy Odpowiedz Link
flork74 Re: Flork, Paulinka, Stachna 31.07.08, 23:44 I'm z Łomża City!Ide lulu.Kolorowych Wszystkim!Kretki pod poduchy czy jakos tam!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
rzepcia3 Re: wszyscy sie pakuja:) 01.08.08, 07:54 My już spakowani samochód pod pracą stoi załadowany, po 16 zwijam mojego Kochasia i podążamy do was. W sobotę z rana robimy pobudkę do zobaczenia Kochani Odpowiedz Link
bagnowska Re: wszyscy sie pakuja:) 01.08.08, 08:13 Mili moi! jestem tam z Wami myślą i duchem! Tak po cichutku miałam nadzieję, że dołączę do Was (mam mnóstwo rodziny w Wa-wie), ale Grześ bardzo teraz słabiutki (Wheldon+porażający upał)i Go nie opuszczę (no, ale zabrzmiało), bo ze mną jeszcze moje ślubne szczęście nie da rady jechać ( Ściska Was wszystkich na razie tylko wirtualnie, ale z nadzieją, że kiedyś, w realu... Wasza bagnowska Odpowiedz Link
zazule Re: wszyscy sie pakuja:) 01.08.08, 08:18 Co Wy tak wszyscy pakujecie? Mnie to zajeło z 5 minut z czego 3 min to pakowanie leków Odpowiedz Link
wera51 Re: wszyscy sie pakuja:) 01.08.08, 08:21 A ja właśnie zapomniałam zabrać leków które zostały po leczeniu, żeby je komuś odstąpić. cóz wezmę na sobote! Odpowiedz Link
nataszkam Re: wszyscy sie pakuja:) 01.08.08, 11:01 hihi, ja własnie zaczynam "pakowanie" )) Będzie się działo, oj będzie )) Odpowiedz Link
swigonka Re: wszyscy sie pakuja:) 01.08.08, 12:07 jestem w połowie- ale nie drogi, tylko pakowania "najzabawniejsza" jest ta taśka z lekami.... Odpowiedz Link
newborn27 Re: wszyscy sie pakuja:) 01.08.08, 12:37 Ja sie nie pakuję, bo z ursynowa mam blisko.. Wiecie co, mam treme przed spotkaniem Was w realu! to będzie doświadczenie i.. radość, hope so! Odpowiedz Link
zazule Re: wszyscy sie pakuja:) 01.08.08, 12:55 No trzeba sie bać, szczególnie Klematisa. Ja nie pierwsze spotkanie pojechałam na luzie teraz juz pod doświadczeniach jade na neospasminie Wyruszam za 30 minut z Krakowa. Szczęsliwej drogi wszyskim życze. Odpowiedz Link
1.teresa Re: wszyscy sie pakuja:) 01.08.08, 13:25 newborn27 napisała: > Ja sie nie pakuję, bo z ursynowa mam blisko.. > Wiecie co, mam treme przed spotkaniem Was w realu! > to będzie doświadczenie i.. radość, hope so! > To my krajanki - ja z Polinezyjskie , jutro się wybieram.Pozdrawiam Teresa Odpowiedz Link
rrrenifer Re: wszyscy sie pakuja:) 01.08.08, 13:31 jest na swiecje z tego ursynowa a spakowana juz jestem Odpowiedz Link
flork74 Re: wszyscy sie pakuja:) 01.08.08, 13:35 Widze ze przygotowania jak do spartakiady?!Co Wy takiego pakujecie,leki?Tak to wazne by nie zapomniec!Do zobaczyska jutro.Rano spakuje tylek do auta i heja,no i zabieram swoja lekarz rodzinna. Pozdrawiam Wszystkich Poskretkowanych!!! Odpowiedz Link
eva-79 Re: wszyscy sie pakuja:) 01.08.08, 13:44 No ja np.zaraz zaczne pakowac leki i kilka najpotrzebniejszych rzeczy, ale za to mój synek własnie zastanawia sie jak on spakuje swój wielki kombajn-o i tu sie robi problem, które zabawki pojada a które nie Odpowiedz Link
eva-79 Re: wszyscy sie pakuja:) 01.08.08, 17:28 No to za jakies 30 min wyruszamy-oj pózno dotrzemy do W-wy, mam nadzieje ze nie wszyscy beda juz spali. Odpowiedz Link
leser57 Re: wszyscy sie pakuja:) 01.08.08, 22:59 Ja właśnie idę spać Wstanę o 2.30 i o 3.00 ruszam z Elbląga. Nie zdecydowałem się na jazdę w dzień, w taki upał i korki. Leszek Odpowiedz Link