Dodaj do ulubionych

Malformacja Arnolda - Chiariego i Jamistość Rdzeni

14.09.08, 23:55
dowiedziałam się przypadkiem o takich chorobach.jak sądzicie czy mogą mieć
jakikolwiek związek z bb, czy to tylko podobne objawy?
forum.acmis.pl/viewtopic.php?t=10
forum.acmis.pl/viewtopic.php?t=24
Obserwuj wątek
    • mariano_84 Re: Malformacja Arnolda - Chiariego i Jamistość R 15.09.08, 11:43
      Jak dobrze poszukasz to zobaczysz, że pisałem tam o bb. Jestem tam zarejestrowany juz od ponad 3 lat. Acm można wykryć po mri odcinka potyliczno szyjnego a jamistość po rezonansie całego kręgosłupa. Tez podejrzewałem u siebie te schorzenia, ale w końcu doszedłem do tego co mi jest. Lepszy link to acmis.ovh.org/
      • niebieskaaa Re: Malformacja Arnolda - Chiariego i Jamistość R 15.09.08, 13:26
        ... to przerażające co piszesz. Hipotetycznie można napisać, że
        chorzy zostali poddani niepotrzebnym operacjom
        poczytam. dziękuję
    • mariano_84 Re: Malformacja Arnolda - Chiariego i Jamistość R 15.09.08, 17:47
      Niekoniecznie wszyscy i to nie jest stwierdzone do końca. Jest tam jedna osoba (kobieta) u której tylko jeden lekarz widział u niej na rezonansie meloformacje. Inni neurochirurdzy mówili jej, że wszystko jest w porządku. Rozmawiałem z nią na gg, ale jakoś nie daje sie przekonać do zrobienia pcr rt i upiera sie przy swoim.
      • isiu-nia Re: Malformacja Arnolda - Chiariego i Jamistość R 15.09.08, 18:52
        Witam. czy mógł byś napisać jakie zmiany w odcinku szyjnym mogą wskazywać na tę
        chorobę? pozdrawiam.
        • mariano_84 Re: Malformacja Arnolda - Chiariego i Jamistość R 15.09.08, 19:25
          Można to poznać po obniżonym móżdzku, gdzie jego migdałeki wpadaja do tzw kanału wielkiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka