gabienka00 02.02.09, 23:43 Czy ktoś z forumowiczów orientuje się czy Ci lekarze z forum przyjmują jeszcze nowych pacjentów do leczenia? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stachenka Re: nowa na forum -potrzebne leczenie 03.02.09, 00:32 Przyjmują. Coś więcej o sobie? Skąd jesteś? Odpowiedz Link
gabienka00 Re: nowa na forum -potrzebne leczenie 03.02.09, 14:52 Mieszkam na lubelszczyżnie i jakoś krucho tu z dobrymi lekarzami - zakażnikami . Jak wybrałam się do rodzinnego z jakąś inną sprawą a przy okazji wspomniałam o boreliozie -to powiedział mi ,że musi o ironio !! najpierw trochę poczytać! Pomyślałam że czytać to i ja mogę -tak więc czytam to forum pewnie od lipca zeszłego roku . Przeszłam leczenie unidoxem 2 razy 100mg przez 30dni i na tym stanęło (zakażnik z Lublina stwerdził ,że jak nie wystapią żadne objawy to mogę się uznać za przeleczoną!!) Prawdę mówiąc historie ludzi , którzy tu piszą potrafią przerazić (dlatego jakiś czas tu nie zaglądałam) .Ostatnie moje badanie na koinfekcje w Poznaniu wyszło ujemne i BB też ujemne ale staw kolanowy zaczął mi dokuczać i zawroty głowy , których trudno się pozbyć. Proszę o jakieś namiary do lekarza -bedę wdzieczna za każde info . Pozdrawiam Odpowiedz Link
stachenka Re: nowa na forum -potrzebne leczenie 03.02.09, 15:35 PRZEleczoną? Dobre Najbliżej chyba Warszawa: piotr.kurkiewicz@mp.pl Chyba, że chcesz poczekać aż lubelski doktor zacznie znów przyjmować. Odpowiedz Link
gabienka00 Re: nowa na forum -potrzebne leczenie 03.02.09, 17:51 Dzięki serdeczne za adres -emaila już wysłałam i cóż pozostaje poczekać -może dostanę jakąś odpowiedż -napisałam emilka równiez do doktor Beaty .Swoją drogą jeszcze raz dziekuję za podpowiedż (czytając forum zapamietałam twój login i jeszcze Nataszkam ), więc miło mi podwójnie, że zechciałaś pomóc. Pozdrawiam. Odpowiedz Link