cinusmw 27.07.09, 08:58 No wlasnie. Wydaje sie ze to najlepsza metoda dla tych ew. seronegatywnych. Chyba w Polsce tego nikt nie robi. Czy wiadomo komus czy gdziekolwiek mozna to zrobic z terenu Polski? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa475 Re: Badanie Babesi metoda FISH 27.07.09, 16:16 Jestem żywo zainteresowana możliwie najlepszym badaniem na babesję. Co to za metoda FISH,cinus? Odpowiedz Link
geodeta_31 Re: Badanie Babesi metoda FISH 27.07.09, 17:03 Marne szanse byś to zrobił w Polsce. Marne tez byś wykonał to badanie w Europie. Ja wysyłam pewnie jutro krew do Igenexu na FISH-a i na bartonellę... Geo. e-mail: geodeta31@gmail.com "Mądry lekarz to taki, który jest pacjentem. Głupi, który go lekceważy." Odpowiedz Link
cinusmw Re: Badanie Babesi metoda FISH 28.07.09, 08:54 Dzieki za podpowiedz. Masz zestaw wysylkowy od nich? Moglbys ogolnie podac kilka szczegolow zwiazanych sama procedura wyslania, platnosci, czy masz kontakt z nimi czy wysylasz w ciemno, itp. Odpowiedz Link