nash_bridges Re: uuuaaaa -20 st C 19.12.09, 23:10 Da się przeżyć ;) W styczniu 2006 było kilka nocek po -30. Odpowiedz Link Zgłoś
falszywy_klamca Re: uuuaaaa -20 st C 20.12.09, 11:35 Jest zima, więc musi być zimno. Zaobserwowałem kilka rzeczy związanych z mrozem: 1.W nocy śpie jak zabity. Nie wiem czemu. W bloku grzeją ostro, więc zimno nie jest. Nad ranem strasznie ciężko się podnieść. 2.Rano samochód MUSI się pogrzać. A nie eko-debile pierdzą, że zapal i ruszaj, a odśnieżać trzeba na zgaszonym silniku. Idioci kompletni. Jak się autko troche rozgrzeje, to i biegi lepiej wchodzą. 3.Zostawiona na noc Coca-Cola w bagażniku też zamarza :) Próby jej otwarcia gdy w środku pływa gruda lodu kończą się wybuchową eksplozją. Po rozpuszczeniu się grudy lodu, Cola smakuje jak siki kota. Chyba złożę reklamację w Coca-cola Poland. Skoro bowiem rozpuszcza rdzę na śrubkach, to powinna też znosić mrozy. Odpowiedz Link Zgłoś
zzz34 Re: uuuaaaa -20 st C 20.12.09, 14:07 ciekawe czy mój car dzisiaj zapali... :] Ostatnio cienko kręcił, a teraz taka temp to może być różnie :((( Odpowiedz Link Zgłoś
verena0 Re: uuuaaaa -20 st C 20.12.09, 11:47 A mnie szlag trafia na ten mróz, bo bym sobie na sanki poszła z dziećmi albo na opłatek na placu, a tak to nie zamierzam dzisiaj nosa za drzwi wystawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: uuuaaaa -20 st C 20.12.09, 11:59 a ja właśnie wyciągnęłam ciuchy, które taki mróz widziały tylko w górach ;) i zaraz ruszam w miasto, bo przecież mojego żołądka nie obchodzi temp. chce coś dobrego na talerzu i już pojąć nie mogę tylko jednego: dwa kaukazy leżą sobie na śniegu i nic sobie nie robią z tego mrozu no ale one mają futro i to naturalne ;) a ja nie Odpowiedz Link Zgłoś
verena0 Re: uuuaaaa -20 st C 20.12.09, 12:05 Kochana, ja mam obiad zrobiony, zakupy z zapasem na kilka dni :) Kaukazom to się zapas tłuszczu odłożył i futro przystosowane. Ja tyle tłuszczu nie posiadam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kerac32 Re: uuuaaaa -20 st C 22.12.09, 19:35 Godz. 19.35 +1,5st.C. Idzie wiosna? ;) Odpowiedz Link Zgłoś