mozart64 Re: Koniec Świata 21.02.10, 13:31 Jak w życiu, ktoś, kto ma mały zasób słów, musi je czymś zastąpić. Odpowiedz Link Zgłoś
emti1 Re: Koniec Świata 21.02.10, 13:47 A ja nie zrozumiem nigdy jak sie mozna przejmowac bluzgami wystukanymi przez klawiaturke :) Odpowiedz Link Zgłoś
kerac32 Re: Koniec Świata 21.02.10, 15:15 Najlepiej to zwalić wszystko na przedmioty martwe, a "stukacza" siedzącego przed kompem pochwalić za "wyszukany" język ;) Odpowiedz Link Zgłoś
emti1 Re: Koniec Świata 21.02.10, 21:01 Nie zrozumiales mnie.Chodzi o to ze ostatnia rzeczą jaka wprawia mnie w przejecie jest przejmowanie sie bluzgami jakiegos szczurka z przed monitora. Odpowiedz Link Zgłoś
kerac32 Re: Koniec Świata 21.02.10, 22:10 Zrozumiałem, dlatego na końcu była emoticona. Eee, od razu przejmować się. Sam wprawdzie czasami używam "wyrazów", ale nigdy publicznie. Wolałbym jednak nie oglądać ich w forumowych wypowiedziach, zwłaszcza przy wyrażaniu zachwytu. Być może to dziwactwo z mojej strony, ale wolałbym czytać teksty pisane językiem przynajmniej ocierającym się o literacki. Odpowiedz Link Zgłoś
verena0 Re: Koniec Świata 21.02.10, 22:25 Hm, to ja też jestem jakaś dziwna :) Dla mnie ta decyzja jest też trochę dziwna, bo słowo pisane dużo mocniej trafia do kogoś, niż mówione więc tym bardziej trzeba pomyśleć wcześniej, zanim się coś napisze. A nie tak bez zastanowienia i refleksji, bo w sieci anonimowość i można wszystko... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
falszywy_klamca Re: Koniec Świata 22.02.10, 14:28 Wy zauważacie jedno, a ja drugie. Koniec z pseudo cenzurą. Ludzie piszą np. k***a, pie****ę to, itp. Co to za cenzura skoro średnio rozgarnięta blondynka jest w stanie odczytać co to za słowo kryje się za gwiazdkami? Odpowiedz Link Zgłoś