Gość: opoint IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 16:35 Obejrzałam i włos zjeżył mi się na głowie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iza Re: Wioska Dziecięca w Polsacie IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 28.02.04, 14:25 tez widzialam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKI Re: Wioska Dziecięca w Polsacie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.04, 14:26 Ale o co chodzi ???? Odpowiedz Link Zgłoś
opoint Re: Wioska Dziecięca w Polsacie 28.02.04, 14:57 Nakręcono film o wychowankach tejże wioski, co robią w wolnym czasie, jak się zachowują itd. Odpowiedz Link Zgłoś
izaza Re: Wioska Dziecięca w Polsacie 28.02.04, 17:04 ... czyli jak biegaja nago, robia "fajne" rzeczy z dmuchanymi lalami...dalej nie chce juz pisac... Odpowiedz Link Zgłoś
mnietek_wczesniak Re: Wioska Dziecięca w Polsacie 29.02.04, 10:06 opoint napisała: > Nakręcono film o wychowankach tejże wioski, co robią w wolnym czasie, jak się > zachowują itd. JA MYŚLE ŻE ONI NIE ZACHOWUJA SIE TAK NA CODZIEŃ, TYLKO JAKIŚ KOLO PRZYSZEDŁ Z KAMERĄ A ONI SIE POPISYWALI, OGLĄDALIŚCIE JACKASS NA MTV ,CHŁOPCY Z SIEDLEC ZROBILI JACKASS SIEDLCE, BIEGAJĄ PO MILENIUM I SIE NAPARZAJĄ W REKAWICACH BOKSERSKICH.MIAL BYĆ CHARDCOR WYSZŁA AFERA Odpowiedz Link Zgłoś
singleman Re: Wioska Dziecięca w Polsacie 03.03.04, 20:16 Siedlce to- jak mawia Gustaw Holoubek - "miasto seksu i biznesu. Z Kurwia biskupia i pierdlem w srodku miasta". Trafne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuchacz Re: Wioska Dziecięca w Polsacie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.04, 09:40 singleman napisał: > Siedlce to- jak mawia Gustaw Holoubek - "miasto seksu i biznesu. Z Kurwia > biskupia i pierdlem w srodku miasta". Trafne... jak Ci nie pasi to wiesz gdzie dworzec PKP Nie rozumiem takich co nic nie zrobią tylko k...wa narzekają Odpowiedz Link Zgłoś
singleman Re: Wioska Dziecięca w Polsacie 04.03.04, 17:09 Ależ ja już dawno Siedlcon PA! powiedziałem. W takim "kurwidołku"- tak o Siedlcach mawia moja zacna koleżanka, rodowita siedlczanka zatrudniona a panaSymanowiczowej oświacie- trudno żyć normalnie.... Pozdrowienia z Warszawki;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
baaad Re: Wioska Dziecięca w Polsacie 05.03.04, 01:19 Z samej WarWszawy? Wielkie dzięki! Ogoliłeś sobie nogi po przeprowadzce? Odpowiedz Link Zgłoś
singleman Re: Wioska Dziecięca w Polsacie 05.03.04, 18:47 Ludzie- dajcie na luz. Tak dokladnie tow centrum wawki tylko pracue. Chate kupilem sobie blisko wody, z ladnym lasem 20 km od pieprzonego PKiN-u:-)) Mieszkam w "powiecie" i baaaardzo sobie to chwale. Buziaki!!!! Dla nieudacznego pp. Misunia Symanowicza tez!. I po starej znajomosci dla "Mrówy"- fajny gość z niego. Biskupa henia Tomasika w usteczka nie cmokam:-)))) Bo mu sie sznmineczka zetrze:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuchacz Re: Wioska Dziecięca w Polsacie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.04, 09:38 singleman napisał: > Ależ ja już dawno Siedlcon PA! powiedziałem PA dla Ciebie. Wybrałęś wioskę Twoja wola. Dlaczego wioskę? ZObacz co się dzieje w piątki i niedziele na wlotówkach do stolicy. Wyjazdy i powroty od ojców. samochody obładowane napewno nie pomarańczmi. Pozdrowienia z Warszawki; kiedyś Himilshbah (nie jestem pewien pisowni) powiedział w towarzystwie Warszawka Wyp...alać! na te słowa ceniony przez Ciebie G.Holo UBEK powiedział do innego przyjezdnego: Nie wiem jak Pan Ale ja Wyp.....dalam. Po co to piszę? Bo wystarczy miesiąc aby nawet człowiek z najgłębszej prowincji stał się "Warszawiakiem" ale brudu spod paznokci nie usunie. pozdrowienia z prowincji czyli Siedlec. Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Autor, autor, autor .......... 03.03.04, 23:13 "Twórcą" filmików jest Marcin Żegunia, ten od palca w radiu WaWa, który z kumplami ma pomysł na "nowa falę" - obszerny artykuł na ten temat w ŻS. Tylko siąść i płakać. zs.eo.pl/apps/a/tekst.jsp?place=zw2_a_ListNews1&news_cat_id=2022&news_id=33255 Odpowiedz Link Zgłoś