nemesis5 23.08.10, 14:26 Pytanie, gdzie w Siedlcach można płacić kartą American Express. Chodzi mi o restauracje, pizzerie i inne. Będę wdzięczna za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
verena0 Re: American Express 23.08.10, 15:34 nie wiem, gdzie akurat tą kartą ale chętnie się podepnę pod pytanie, ale w stylu: np. czy są knajpy gdzie można płacić kartą? bo w aptekach dopiero to wchodzi, nie wiem jak jest w kinie Odpowiedz Link Zgłoś
n_l Re: American Express 23.08.10, 15:45 > np. czy są knajpy > gdzie można płacić kartą? No właśnie, czy do Bramy już doszła cywilizacja? > bo w aptekach dopiero to wchodzi W "mojej" od początku jej istnienia > nie wiem jak jest w kinie Dawno nie byłem, nie wiem. Ale kiedyś Jacek Garbaczewski mówił że kartą nie będzie bo to kino płaci prowizję, będzie za to bankomat bo wtedy kino dostanie kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
pyt33 Re: American Express 25.08.10, 13:41 jeśli Brama Cafe, to tak, doszła cywilizacja :) Odpowiedz Link Zgłoś
wredzioch Re: American Express 24.08.10, 08:14 W "Warce" na Pułaskiego można. Ze względów bezpieczeństwa warto jednak zwrócić uwagę w jaki sposób realizowana jest płatność. Jeśli wiąże się to ze zniknięciem karty z naszych oczu lub terminal nie jest widoczny to zdecydowanie bym odradzał. Knajpy to często miejsce skanowania danych z kart. W wielu aptekach już od dawna można płacić kartą. Odpowiedz Link Zgłoś
n_l Re: American Express 23.08.10, 15:48 Nie chcę być złośliwy (i nie z powodu twojego postu zmieniłem sygnaturkę) ale: tinyurl.com/2c9ztxx dalej chyba sobie poradzisz? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mag0980 Re: American Express 24.08.10, 21:33 W Da grasso można płacić kartą, podobno nawet zamawiając pizzę do domu, ale nie jestem pewna czy akurat taką. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: American Express 25.08.10, 14:00 A czy można już zapłacić jakąkolwiek kartą za bilet kupiony w kasie na siedleckim dworcu PKP? Odpowiedz Link Zgłoś