malavida 24.10.10, 10:23 A może by tak założyć i przypiąć na siedleckim forum temat "Zgubione/ znalezione", w którym mieszkańcy mogliby wymieniać się informacjami o zgubionych lub też znalezionych przez siebie rzeczach ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sokoll1 Re: Sugestia do opiekuna forum 24.10.10, 10:38 nie... uderzaj centralnie wg mnie - z prośba o utworzenie Forum Sklerosum... sorki... ale cechą ogółu siedlczan nie jest gubienie rzeczy Malavida... są śluby, jest kultura, ale nie rękawiczki, sorry... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malavida Re: Sugestia do opiekuna forum 25.10.10, 09:08 gubienie rzeczy zdarza się każdemu, nie tylko siedlczanom. normalna ludzka rzecz. człek gubi nie tylko rękawiczki, ale czasem również bardziej istotne i ważne przedmioty. nie rozumiem, dlaczego moją sugestię traktujesz jako "centralne uderzenie". na wielu różnych forach takie wątki istnieją i mają się dobrze. chciałam ten pomysł przenieść także na rodzimy grunt. bez żadnych podtekstów i negatywnych skojarzeń. Odpowiedz Link Zgłoś