mgo-nia 15.02.11, 22:34 Witam, Proszę o opinie na temat pana Pawlikowskiego, czy to uczciwy i skuteczny adwokat? Sprawa dotyczy odszkodowania, może ktoś miał do czynienia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brat_szczepana Re: Adwokat Hubert Pawlikowski 15.02.11, 22:54 www.tygodnik.siedlecki.pl/N_artykuly.php?id=8821 Ciekawostka: w tym artykule wypowiada się właśnie pan Pawlikowski. Odpowiedz Link Zgłoś
kerac32 Re: Adwokat Hubert Pawlikowski 15.02.11, 23:23 Zajmował/zajmuje się reprezentowaniem w sądzie pracowników upadającego ZPP AUTO w sprawach o odzyskanie neleżnych odpraw. www.tygodnik.siedlecki.pl/t11457-klapa.totalna.htm Odpowiedz Link Zgłoś
czarnobiala-fotografia Re: Adwokat Hubert Pawlikowski 16.02.11, 14:34 To młody adwokat Bez wiekszego doświadczenia Ogólnie w odbiorze jest w porządku ale brakuje doświadczenia wg mnie Choć to akurat może swiadczyć na jego korzyść bo bardziej będzie angazował sie w sprawy chcąc sie wykazać Odpowiedz Link Zgłoś
sar11 Re: Adwokat Hubert Pawlikowski 16.02.11, 18:16 Śmiechu warte,uczciwy adwokat. Odpowiedz Link Zgłoś
kerac32 Re: Adwokat Hubert Pawlikowski 16.02.11, 19:34 Chodzi Ci o ogół, czy tego konkretnego? Odpowiedz Link Zgłoś
sar11 Re: Adwokat Hubert Pawlikowski 17.02.11, 18:25 O wszystkich.Jeżeli na czarne mówi,że jest to białe to sam w to uwierzy.Za pieniądze stać ich na wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
lechjanerka Re: Adwokat Hubert Pawlikowski 19.02.11, 09:12 Pawlikowski prowadzi sprawę mojej siostry, poleciła go ławniczka z sądu, póki co siostra jest bardzo zadowolona z niego, ale wyroku jeszcze nie było Odpowiedz Link Zgłoś
ontologia Re: Adwokat Hubert Pawlikowski 13.11.19, 10:05 Tak, można z czystym sumieniem polecić go w sprawach o odszkodowania. Na pewno to lepszy wybór niż firmy odszkodowawcze i kancelarie nieadwokackie. Przerobiłam, wiem z własnego doświadczenia. Jest taniej i lepiej. Pozdrawiam Pana Mecenasa jeśli to będzie czytał. Iwona W. Odpowiedz Link Zgłoś