kombii.23 23.03.11, 14:21 Może ktoś mi podpowie czy można i gdzie w Siedlcach wypożyczyć wózek inwalidzki . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mnin Re: Wózek inwalidzki 23.03.11, 16:02 Zapytaj w Polskim Czerwonym Krzyżu, dawniej mieścił się na ul. Poniatowskiego, w starej kotłowni szpitalnej, nie wiem czy nie zmienił siedziby. Odpowiedz Link Zgłoś
vi_ca Re: Wózek inwalidzki 23.03.11, 16:08 Na Bema, (dawna przychodnia Omega), jest wypożyczalnia sprzętu rehabilitacyjnego, miedzy innymi wózki, balkoniki itp. Drugi punkt, to magazyn MOPR na Zbrojnej. Poadrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jupiterjupiter Re: Wózek inwalidzki 10.04.18, 12:44 Mam sprawę która dotyczy również okolic Siedlec. Konkretnie chodzi mi o wypożyczenie schodołazu do wózka inwalidzkiego. Idzie wiosna i mam problemy by utrzymać dziadka w domu. Rwie się na pole jak tylko widzi jaka jest pogoda. Niestety mama sama nie da rady by go znosić z trzeciego piętra a ciągłe proszenie sąsiadów jest mało komfortowe zwłaszcza że jak dziadek się znudzi to trzeba go wnieś. A sąsiad nie będzie czekał aż trafi mu się "okazja". Widziałem w internecie specjalne schodołazy do pokonywania schodów www.mobilex.pl/produkty/schodolazy-i-rampy-dla-niepelnosprawnych/ . A może macie inney pomysł na pokonywanie barier architektonicznych. Jakiś podjazd lub coś w tym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_m Re: Wózek inwalidzki 11.04.18, 05:30 Skontaktuj się z: Caritas Diecezji Siedleckiej - Wypożyczalnia Sprzętu Rehabilitacyjnego, ul. Budowlana 1 08-110 Siedlce, tel.: 25 640 71 30 wew. 103, tel. kom: 513 077 966. Odpowiedz Link Zgłoś
darek.prochenko Re: Wózek inwalidzki 21.05.18, 18:51 Możliwe, że pomoże: psycholog-siedlce.com/ ta babka leczy traumy powypadkowe, wie też gdzie co i jak po wypadku. Odpowiedz Link Zgłoś