Dodaj do ulubionych

Delikatesy Piastowskie

IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.04, 12:06
No proszę, mamy nie tylko nowe delikatesy, ale do tego piastowkie. Gdzie?
Przy ul. Kilińskiego, po dawnej restauracji Piastowska.
Obserwuj wątek
    • filmmix Re: Delikatesy Piastowskie 08.05.04, 22:57
      szkoda "Piastowskiej", miała swój klimat, a i gości z wielkich miast było gdzie
      zabrać na Podróż Sentymentalną :)))
      • Gość: synoptyk Re: Delikatesy Piastowskie IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.04, 07:57
        Klimat może i miała, ale była raczej podłowata.
        • razowiec Re: Delikatesy Piastowskie 10.05.04, 16:36
          Wspomnienia wspomnieniami, ale jakie te delikatesy są? Czy ktoś już tam był?
          • Gość: mimi Re: Delikatesy Piastowskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.04, 19:01
            to moje tereny, ale nie wiem kiedy te delikatesy zostaną otwarte, juz tydzien
            układają towar na półkach, zresztą tam wszystko robia powoli, może w końcu
            skończą
    • filmmix Re: Delikatesy Piastowskie 20.05.04, 14:09
      drogo tam...
      i nie ma soku pomidorowego w szklanych butelkach :)))
      ale za to ile rodzajów musztardy!
      i różne rarytasy są!
      • brat_szczepana Re: Delikatesy Piastowskie 21.05.04, 16:30
        Niech będzie drogo, w końcu to DELIKATESY!
        Jednak w tym przypadku ceny są rzeczywiście za wysokie, bo nazwa delikatesy też
        NA WYROST.
        Nie zauważyłem tam żadnych rarytasów lub towarów odbiegających od sztancy np.
        nie ma żółtych serów niskotłuszczowych, nie ma jogurtu kawowego, nie ma chleba
        razowego na zakwasie, nie ma wyrobów sojowych.
        • Gość: mimi Re: Delikatesy Piastowskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 17:52
          ogolnie to lipa, a ja myślałam, że to będzie taka hala targowa, wszystkie
          zakupy w jednym miejscu, a i serek żółty pani ładnie pokroi, tak jak lubię w
          cienkie plastereczki, i pieniązków za dużo nie wydam, żeby jeszcze na jakieś
          piwko lub kino zostało.....
          tymczasem ludziska w sobotę na otwarciu kiełbaski darmowe brali a chleb
          kupowali u bodzia obok...
          oto siedlce właśnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka