maras7014 02.08.11, 12:04 Jeśli korzystaliście z usług siedleckich lub okolicznych lakierników samochodowych i jesteście zadowoleni, to proszę o namiary, z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
partyzant76 Re: dobry lakiernik 02.08.11, 12:36 W zeszłym roku robiłem poprawki blacharsko-lakiernicze (latka samochodowi lecą i rdza robi swoje - burchle, nadkruszenia i inne nieprzyjemności) u niejakiego Dariusza Pawlika. Było trochę łatania, jeszcze więcej malowania i choć tanio nie było, to jestem z roboty dość zadowolony. Facet pracuje na co dzień w MPKu, a warsztat ma w Purzecu koło Siedlec. Jego telefon to 513 038 262 (o ile od zeszłego roku nie zmienił...). Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
aro333 Re: dobry lakiernik 02.08.11, 13:00 Hmmm w tamtym roku na OC robiłem Toyotę przez salon. Z tego co wiem zaklad certyfikowany maja w Iganiach chyba, przy skręcie na Zytnią. Naprawdę bardzo dobrze zrobione,jednak ciut to kosztowało (placila ubezpieczalnia).Pewnie omijajac salon jest taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
maras7014 Re: dobry lakiernik 02.08.11, 14:42 Również szkodę likwiduję z ubezpieczenia, zależy mi na dokładnej naprawie i rozsądnych kosztach. Dzięki za kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
aro333 Re: dobry lakiernik 02.08.11, 21:16 No tak, tylko ja napisalem gdzie byl robiony ale calymi sprawami papierkowymi zajmowala sie Toyota. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktorcia2005 Re: dobry lakiernik 09.08.11, 23:55 dobry lakiernik jest w stoku lackim.przy głównej ulicy -siedlecka 54 dębowski przemysław Odpowiedz Link Zgłoś
ela-1976 Re: dobry lakiernik 05.03.12, 16:00 Witam Ja miałam szkodę w swojej Toyocie ale nie naprawiałam u nich już raz mi źle dobrali kolor i strasznie to wyglądało. Teraz oddałam swój samochód do Darimexu tylko dlatego że dali mi samochód zastępczy na cały czas naprawy. Jak się dowiedziałam w cale nie trzeba naprawiać w swojej marce można wszędzie. Za avensisa dostałam hiundaja ix35 nie chcę reklamować ale strasznie mi się podobał :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marcinsiedlce Re: dobry lakiernik 03.04.12, 19:15 POLECAM Andrzeja Bartosiaka (tel. 696-395-478) miejscowość REPKI, ul. Orzechowa k. Sokołowa Podlaskiego. Profesjonalna FIRMA z nowoczesną kabiną lakierniczą i wieloletnim doświadczeniem. Robią naprawdę drogie fury Odpowiedz Link Zgłoś
crx55 Re: dobry lakiernik 25.11.12, 19:52 Znam tylko jeden profesjonalny zakład, ale z łódzkiego... www.kriskarcolor.pl polecam Odpowiedz Link Zgłoś