chatarybaka2012 11.07.12, 22:52 Prosimy Was o, opinie o nas. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xfinlandia Re: Chata Rybaka 11.07.12, 23:48 Rozumiem forme zainicjowania fajnej rozmowy. Ale ja w ogole, z niczym nie kojarze Chaty Rybaka. Przynajemniej nie w Siedlcach. Odpowiedz Link Zgłoś
hen-rix Re: Chata Rybaka 12.07.12, 00:42 Restauracja-bar na siedleckiej Stanicy, po liftingu na "+". Ceny w porządku, wystrój i klimat również raczej pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nocny.gosc Re: Chata Rybaka 12.07.12, 07:22 Jeszcze nie byłem, ale mam zamiar odwiedzić :) Odpowiedz Link Zgłoś
duffy_duck Re: Chata Rybaka 12.07.12, 14:52 Ryba na porcje nie na wagę - dla mnie odpada! Poza tym zawsze dopytaj dokładnie o cenę piwa które zamawiasz - np. piwo z butelki kosztuje 4 zł a te same z nalewaka 6 zł jak nie określisz o które ci chodzi dostaniesz droższe. Odpowiedz Link Zgłoś
ibzor Re: Chata Rybaka 12.07.12, 15:39 Ryby na porcję a nie na wagę - tym mnie zachęciłeś - bo ja nigdy nie lubiłem jak w restauracjach zamawia się wagowo cokolwiek. Nigdy nie mam pojęcia ile to wychodzi i czy wziąć 100 czy 200 , a może 300 to za mało ? Z zewnątrz wygląda fajnie - nie byłem w środku. Odpowiedz Link Zgłoś
ada_zie Re: Chata Rybaka 13.07.12, 07:17 A ja byłam kilkakrotnie. Widać, że się staracie - ryba smaczna i cenowo ok, dobry pomysł to "otwarcie" ogródka na zalew - robi się tam mazursko ;-))) Co do uwag - muzyka ciut przygłośna (ale wiadomo to sprawa subiektywna) no i moglibyście pomyśleć o położeniu desek na całości ogródka (tym przy budynku głównym). Odpowiedz Link Zgłoś
xfinlandia Re: Chata Rybaka 13.07.12, 21:15 Ryba na porcję? Może się skuszę. Nie lubię ceny podanej za 100 gram, bo nie wiem nigdy ile mi podadzą (czy kawałeczek, czy od rau pół kilową sztukę), a patrząc na kartę mam z założenia ustalony pułap który chcę przeznaczyć na danie. Odpowiedz Link Zgłoś
miyatoto Re: Chata Rybaka 13.07.12, 21:53 No, nieźle, nieźle, żeby Was tylko te pozytywne opinie nie utwierdziły w przekonaniu, że już się nie musicie starać :) Odpowiedz Link Zgłoś
duffy_duck Re: Chata Rybaka 13.07.12, 22:14 Jeśli ważysz 40-60 kilo będziesz najedzony dużą porcją... Lokal dla biegaczy i odchudzających się jak najbardziej. Jeśli jesteś głodny radzę skierować się w stronę namiotu Bollywood. "Can't you see,It all makes perfect sense,Expressed in dollars and Cents!" Roger Waters Odpowiedz Link Zgłoś
comodin Re: Chata Rybaka 14.07.12, 07:22 Po pierwsze kiepski dojazd. Po drugie włączajcie kilka godzin wcześniej lodówki z piwem, przynajmniej w soboty i niedziele, żeby nie było ciepłe, bo Wasze piwo z nalewaka jest do niczego. I zatrudnijcie przynajmniej ze dwie kompetentne osoby do obsługi i za bar, bo te to chyba studentki z łapanki i same nie wiedza co się wokół nich dzieje. Wasz duży atut to ta rybka, jest przepyszna i za przeproszeniem nie spier...lcie tego :) Duży plac, proponuje robić plenerowe imprezki za młodszych i dorosłych i do jesieni przetrwacie, a w listopadzie zapewne znowu pojawi sie ogłoszenie o sprzedaży ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marka33 Re: Chata Rybaka 17.07.12, 09:22 Z całym szacunkiem, ale mirunę czy dorsza dużo lepszego smażę w domu. Ze słodkowodnych tylko pstrąg, a chętnie bym spróbował choćby karpia czy suma. Piwo z kija beznadziejne, frytki mało smaczne. Jednakże żeby totalnym malkontentem nie być: na bezrybiu i rak ryba. Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszsiedlce Re: Chata Rybaka 17.07.12, 17:46 Czy na wynos można kupić na miejscu? ewentualnie na telefon? Odpowiedz Link Zgłoś
miyatoto Re: Chata Rybaka 18.07.12, 11:38 lukaszsiedlce napisał: > Czy na wynos można kupić na miejscu? ewentualnie na telefon? Można można, dowóz motorówką :P Odpowiedz Link Zgłoś
julian_powiada Re: Chata Rybaka 18.07.12, 15:43 Byłem dwa razy i ryby nie próbowałem, ale reszta rozwija się pozytywnie. Widać zaangażowanie właściciela. Duży plus za darmową zjeżdżalnie dla dzieci. To naprawdę fajny bonus i zachęta do przychodzenia wraz z pociechami np. w weekend. Co bym proponował: wykorzystanie dużego placu do zaproponowania różnych rozrywek - ostatnio coraz popularniejsza gra Bocce - zrobic kilka pól do gry. Jest też taka gra z rzucaniem dyskami w łańcuchy. Nazwy nie znam, ale rozrywka przednia. To napewno przyciągnie klientów, koszt nie tak znowu duży, no i coś co odróżni pozytywnie od konkurencji, która ma tylko namiot, browar i muzykę. Odpowiedz Link Zgłoś