Dodaj do ulubionych

Radny Garbaczewski w ARM

09.08.12, 17:54
Handlowania stanowiskami końca nie widać. W agencji,która przynosi ogromne straty stworzono nowe stanowisko aby tylko na komisji sportu było spokojniej.Już wiemy z jakiego powodu była ta meksykańska fala panie Jacku.Wstyd-tak się sprzedać.Nie na darmo ktoś kiedyś powiedział,że "pilityka i prostytutkę niewiele różni."
Obserwuj wątek
    • fellnet Re: Radny Garbaczewski w ARM 09.08.12, 17:59
      O tym było ponad m-c temu.
      Coś nowego się stało, meble na zamówienie, łazienka w gabinecie, telewizja video i inne udogodnienia?
    • celebrytka69 Re: Radny Garbaczewski w ARM 09.08.12, 21:29
      Radny Jacek nie jest członkiem komisji sportu... tak przynajmniej jest na stronie urzędu.

A poza tym - ja bym tak go nie oceniała od razu, że będzie spokojniej już na sesjach, że stanowisko stworzone, żeby go uciszyć...a może właśnie będzie ciszej na sesjach, jeśli dzięki niemu praca agencji będzie lepsza... pożyjemy, zobaczymy. Po roku będzie wiadomo, czy coś zrobił czy nie, ale tak od razu to chyba za wcześnie na oceny. Takie jest moje zdanie.
      • jablkobananmalina Re: Radny Garbaczewski w ARM 01.09.12, 14:05
        czyżby celebrytka69 to Pan Jacek? jak prześledzę wpisy na forum, to coś mi się zdaje, że macie coś wspólnego!!!!

celebrytka69 napisała:

> Radny Jacek nie jest członkiem komisji sportu... tak przynajmniej jest na stron
        > ie urzędu.
        >
        > A poza tym - ja bym tak go nie oceniała od razu, że będzie spokojniej już na se
        > sjach, że stanowisko stworzone, żeby go uciszyć...a może właśnie będzie ciszej
        > na sesjach, jeśli dzięki niemu praca agencji będzie lepsza... pożyjemy, zobaczy
        > my. Po roku będzie wiadomo, czy coś zrobił czy nie, ale tak od razu to chyba za
        > wcześnie na oceny. Takie jest moje zdanie.
    • szpilka_siedlce Re: Radny Garbaczewski w ARM 12.08.12, 17:40
      gazetasiedlecka.pl/fotorelacje/item/965-iii-bieg-siedleckiego-jacka-za-nami
      Widać, że już w pracy. Do sierpniowej sesji RM jeszcze trochę czasu.
    • street8 Re: Radny Garbaczewski w ARM 12.08.12, 19:24
      widze ze na prowincji lokalne ciule od "marketingu" :) heheh robioo kariera
    • krzycho1252 Re: Radnemu Garbaczewskiemu nie jest głupio 31.08.12, 19:47
      Wywiad w spinie. Dlaczego miałoby być głupio?
      • krzycho1252 Re: Radnemu Garbaczewskiemu nie jest głupio 31.08.12, 19:48
        www.spin.siedlce.pl/2012/08/31/garbaczewski-dla-spin-nie-jest-mi-glupio-i-mam-pomysly/
    • nieczysty_harrry Re: Radny Garbaczewski o sobie 01.09.12, 14:31
      nasz narcyz Jacek G. tak przedstawia się w sieci:

www.goldenline.pl/jacek-garbaczewski
      Trzeba przyznać, że gość to nielada omnibus, gdyż podaje się za specjalistę w branżach: Informatyka/Programowanie
      Kadra zarządzająca
      Marketing/Reklama/Public Relations

Przyznacie, że robi to wrażenie. Proszę tylko spojrzeć na doświadczenie zawodowe: nie ma jeszcze ARMSu, ale w zasadzie cała reszta to państwowe instytucje (przypominam, że max-film to też spółka należąca do samorządu), poza prywatną uczelnią i katolickim radiem (ale wiemy, kto tam sprawuje władzę).

Na stronie jest również odnośnik do GEO BLOGA radnego.
      To co można tam zobaczyć pokrywa się z mottem zamieszczonym na blogu "Ciągle w drodze"
      jaceksdl.geoblog.pl/podroze
      Prawdziwy podróżnik z naszego radnego.
      Panie Jacku - piękna plejada skoków po samorządowych stołkach - rzeczywiście ciągle Pan w drodze, dokąd jeszcze Pan zaleziesz, gdzie się zalęgniesz wszystkowiedzący specjalisto?
      • netxan Re: Radny Garbaczewski o sobie 01.09.12, 15:58
        "nasz narcyz Jacek G."
        Trzeba przyznać, że oprócz wiedzy i doświadczenia potrafi również zadbać o swój wygląd.

"gość to nielada omnibus"
        Już w szkole podstawowej był wzorcowym uczniem, zawsze chętnie pomagał innym.

"nie ma jeszcze ARMSu,"
        www.facebook.com/jacek.garbaczewski/info
        Na fejsie już jest. Rozwiń listę i pacz bo troszku się tego nazbierało.

"Prawdziwy podróżnik z naszego radnego."
        Dodatkowy plus za szerszy, globalny punkt widzenia.

"Panie Jacku - piękna plejada skoków po samorządowych stołkach - rzeczywiście ciągle Pan w drodze, dokąd jeszcze Pan zaleziesz, gdzie się zalęgniesz wszystkowiedzący specjalisto?"
        Mógł zostać naukowcem, mógł otworzyć własną firmę IT i trzepać kokosy, a wpadł w krowi placek zwany polityką. Dziwi mnie, że pozostał w Siedliszkach i próbuje coś tutaj unowocześnić. Skoro tak sobie wybrał i ma na tyle silną psychikę żeby czytać takie komentarze to ja życzę mu powodzenia. Ja mu ufam.

"czyżby celebrytka69 to Pan Jacek?"
        Skoro celebrytka jest po stronie Jacka i jest Jackiem, miejsce jest już zajęte. W takim razie ustalmy, że ja będąc po jego stronie jestem jego ciocią.
        • nieczysty_harrry Re: Radny Garbaczewski o sobie 01.09.12, 16:12
          dawno się tak nie uśmiałem... dobry jesteś!
          • netxan Re: Radny Garbaczewski o sobie 01.09.12, 16:38
            Ja uśmiałem się również obficie czytając Twój tekst. Postaw mi kogoś obok, kto myśli logicznie i analitycznie, podobnie szeroko i szybko, ma nieskalaną przeszłość, kulturę osobistą i wygląd, bez problemu zaprojektuje własny system zarządzania i napisze go sobie jako programista. Zresztą po co pisać, można mieć wszystko w głowie. Podeślij link do fejsa albo goldena. Ja nie muszę go bronić. Nie wiem po co to piszę.

No i na koniec standard.
            Ty na pewno jesteś jednym ze studentów Jacka na AP, którzy oblali. Dostałeś dobry wycisk i poległeś, a teraz mścisz się i piszesz śmieszne rzeczy. :p
            • nieczysty_harrry Re: Radny Garbaczewski o sobie 01.09.12, 16:50
              Ty nie jesteś Polakiem! Bo cóż to za Polak, który z takim uwielbieniem opisuje inną postać? No dobrze, nie irytuj się! Ale to naprawdę dziwne, żeby lojalny wyborca tak zaciekle bronił swego Radnego! Wyjścia są trzy: Albo jesteś Jackiem, albo on Cię prosi żebyś to pisał, albo naprawdę jesteś jego ciocią.
              • netxan Re: Radny Garbaczewski o sobie 01.09.12, 17:00
                Jestem Polakiem, szanuję ludzi którzy mogą coś wnieść. Nie głosowałem na Jacka bo tak wyszło. Teraz niestety też nie zagłosuję bo kocham Janusza Palikota ..... i co ? :)
                • nieczysty_harrry Re: Radny Garbaczewski o sobie 01.09.12, 17:04
                  no to zbladłem... trochę mi głupio i tak pomyślałem,że może bym Cię gdzieś zaprosił, ewentualnie przysłał pocztę kwiatową...
                  mój drogi konsola Ci się grzeje! nie ma co! Joł!
                  • netxan Re: Radny Garbaczewski o sobie 01.09.12, 17:13
                    Ja sam wybieram znajomych i nie przyjmuję prezentów.
        • jablkobananmalina Re: Radny Garbaczewski o sobie 01.09.12, 16:44

netxan napisał:

"ustalmy, że ja będąc po jego stronie jestem jego ciocią."
          jesteśmy w Europie - możesz być ciocią jeśli nie masz wyjścia.

"Trzeba przyznać, że oprócz wiedzy i doświadczenia potrafi również zadbać o swój wygląd."
          pewnie każdej cioci się Jacek podoba

"Już w szkole podstawowej był wzorcowym uczniem, zawsze chętnie pomagał innym."
          słowo omnibus nie oznacza bycia grzecznym chłopczykiem podającym innym "pomocną dłoń".

"Na fejsie już jest. Rozwiń listę i pacz bo troszku się tego nazbierało."
          Jacek G. jest teraz u Ciebie na fejsie? Nieźle ciociu!

"Dodatkowy plus za szerszy, globalny punkt widzenia"
          jak tak paczę na listę podróży, to większość chyba służbowo - na koszt podatników? ale ciocia ma rację, szerszy punkt jest istotny!

"Mógł zostać naukowcem"
          Niczym Dr Nimnul z Czipa i Dejla

"mógł otworzyć własną firmę IT i trzepać kokosy"
          ale wolał 4000zł brutto w Urzędzie Pracy za aktualizację www. - taki jakś dziwny jest.

"Skoro tak sobie wybrał i ma na tyle silną psychikę żeny czytać takie komentarze to ja życzę mu powodzenia. Ja mu ufam."
          Uffff.... Amen!
          • netxan Re: Radny Garbaczewski o sobie 01.09.12, 16:55
            Mógłbym tak pisać w nieskończoność, lubię takie potyczki ale niestety BF3 czeka. Muszę czołg wyposażać, dlatego odłączam się od dyskusji. Dziękuję za szczerą pogawędkę, uśmieliśmy się po pachy, było miło. pozdrawiam
            • jablkobananmalina Re: Radny Garbaczewski o sobie 01.09.12, 16:56
              do milego!
    • antyautor Re: Radny Garbaczewski w ARM 01.09.12, 20:50
      Troche się ubawiłem czytając niektóre pochlebne dla Pana Jacka komentarze a już "nieskalana przeszłość" to świetny dowcip.Radzę przeczytać wywiad z narcyzem na Spinie a to mój skromny komentarz:
      Czas już skończyć ten żałosny cyrk Panie Garbaczewski.Prawo Uchwałą Rady Miasta nakłada na Pana obowiązek złożenia mandatu i nie jest to kwestia moralna ale obowiązek prawny.Zatrudnienie na kierowniczym stanowisku w spółce miejskiej stoi w sprzeczności z funkcją wykonywania mandatu Radnego.To,że Pan nie czuje moralnej potrzeby złożenia mandatu to inna sprawa, z faktu kierowania się prywatą i fałszem rozliczą Pana wyborcy.Prawo nie pozostawia miejsca na dyskusję- według niego musi Pan złożyć mandat.Istotę problemu wyjaśnię cytując fragment Pańskiej wypowiedzi z wywiadu…" ponieważ jednak ARMS jest spółką miejską, naturalnym jest,że jej pracę na bieżąco monitoruje i ocenia Rada Miasta;/ Nie może Pan sam monitorować swojej pracy i sam siebie oceniać!!! Na inne pytania Pani Redaktor unika Pan jednoznacznej odpowiedzi, bądź odpowiada lakonicznie i ogólnikowo, w kwestiach sportowych jest Pan kompletnym ignorantem, po prostu nie wie Pan o czym mówi.Pana zdolności marketingowe pozostawię bez komentarza.Wypowiedzi na temat "absolutorium dla Prezydenta i tekst o rozmowie kwalifikacyjnej u Prezesa spółki to już szczyt zakłamania…przypominam człowiek, który w swoich interpelacjach podczas sesji RM uwypuklał złe zarządzanie i ogromne straty finansowe spółki teraz twierdzi…"nie możemy patrzeć na pracę obiektów (ARMS) jedynie przez pryzmat wyniku ekonomicznego;/ Puenta mojego postu zawarta jest w Pana odpowiedziach dla Pani Redaktor, które idealnie charakteryzują Pana osobę i wartości, którym Pan hołduje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka