krzycho1252 22.08.12, 13:41 Radosna albo jeszcze lepsza. www.podlasie24.pl/wiadomosci/siedlce/novekino-siedlce-nie-na-sprzedaz-b528.html Miasto zaśnie spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kerac32 Re: Dobra wiadomość 22.08.12, 13:52 Mały szczegół, chodzi o kino w Białej Podl. a nie w Siedlcach. Mógłbym spytać co ma piernik do wiatraka? Zapewne byłeś w radosnym nastroju i żartowałeś. Nie będę się więc czepiał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Dobra wiadomość 22.08.12, 14:07 I jestem: "Max Film wystawił na sprzedaż kino „Merkury” w Białej Podlaskiej. W tej sytuacji pojawiło się również pytanie o przyszłość siedleckiego kina pozostającego pod zarządem tej samej instytucji. - Kino w Siedlcach różni się trochę od tego w Białej Podlaskiej. Posiada wiele sal, w których odbywają się seansy filmowe. W budynku znajdują się także inne obiekty użyteczności publicznej, takie jak: kręgielnia, restauracja hinduska. Dlatego też sytuacja siedleckiego kina jest znacznie bardziej korzystna niż placówki w Białej Podlaskiej – powiedział Paweł Doktór, prezes Instytucji Filmowej Max Film S.A.." W tej całej opowiastce prezesa zabrakło informacji, że w kinie mieści się Delegatura Urzędu Marszałkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
fellnet Re: Dobra wiadomość 22.08.12, 14:11 Ja nie słyszałem by w siedleckim kinie była kręgielnia. Odpowiedz Link Zgłoś
kerac32 Re: Dobra wiadomość 22.08.12, 15:22 Nie było potrzeby wklejania niemal całego artykułu, wystarczyło tylko podpis pod zdjęciem: "NoveKino Siedlce nie na sprzedaż". I wszystko jasne :) Odpowiedz Link Zgłoś
breuszek Re: Dobra wiadomość 22.08.12, 18:11 kręgielnia się podobno na górze już robi.. niedługo otwarcie :-) Odpowiedz Link Zgłoś