Dodaj do ulubionych

Dobra wiadomość

22.08.12, 13:41
Radosna albo jeszcze lepsza.
www.podlasie24.pl/wiadomosci/siedlce/novekino-siedlce-nie-na-sprzedaz-b528.html
Miasto zaśnie spokojnie.
Obserwuj wątek
    • kerac32 Re: Dobra wiadomość 22.08.12, 13:52
      Mały szczegół, chodzi o kino w Białej Podl. a nie w Siedlcach. Mógłbym spytać co ma piernik do wiatraka? Zapewne byłeś w radosnym nastroju i żartowałeś. Nie będę się więc czepiał ;)
      • krzycho1252 Re: Dobra wiadomość 22.08.12, 14:07
        I jestem:
        "Max Film wystawił na sprzedaż kino „Merkury” w Białej Podlaskiej. W tej sytuacji pojawiło się również pytanie o przyszłość siedleckiego kina pozostającego pod zarządem tej samej instytucji.
        - Kino w Siedlcach różni się trochę od tego w Białej Podlaskiej. Posiada wiele sal, w których odbywają się seansy filmowe. W budynku znajdują się także inne obiekty użyteczności publicznej, takie jak: kręgielnia, restauracja hinduska. Dlatego też sytuacja siedleckiego kina jest znacznie bardziej korzystna niż placówki w Białej Podlaskiej – powiedział Paweł Doktór, prezes Instytucji Filmowej Max Film S.A.."

W tej całej opowiastce prezesa zabrakło informacji, że w kinie mieści się Delegatura Urzędu Marszałkowskiego.
        • fellnet Re: Dobra wiadomość 22.08.12, 14:11
          Ja nie słyszałem by w siedleckim kinie była kręgielnia.
        • kerac32 Re: Dobra wiadomość 22.08.12, 15:22
          Nie było potrzeby wklejania niemal całego artykułu, wystarczyło tylko podpis pod zdjęciem: "NoveKino Siedlce nie na sprzedaż". I wszystko jasne :)
          • breuszek Re: Dobra wiadomość 22.08.12, 18:11
            kręgielnia się podobno na górze już robi.. niedługo otwarcie :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka