Dodaj do ulubionych

Szukam siłowni

06.10.12, 10:31
Czy ktoś z Was był w nowej siłowni, ulokowanej przy ulicy Warszawskiej? Bodajże przy skrzyżowaniu z ulicą Kasprowicza? Jaki jest tam sprzęt i czy wieczorami jest tam bardzo ciasno? Ewentualnie to samo pytanie, dotyczące Willi Fitness przy Garwolińskiej.
Szukam jakiejś nieźle wyposażonej i niezbyt odległej od miejsca zamieszkania "pakerni".
Jeśli chodzi o ćwiczenia na barki i klatkę, to interesują mnie głównie maszyny.
Będę wdzięczny za wszelkie informacje.
Obserwuj wątek
    • mint1x40x Re: Szukam siłowni 06.10.12, 17:37
      miyatoto napisał:

> Czy ktoś z Was był w nowej siłowni, ulokowanej przy ulicy Warszawskiej? Bodajże
      > przy skrzyżowaniu z ulicą Kasprowicza? Jaki jest tam sprzęt

Miałem karnet na tą siłownie w wakacje. Nie wiem jak bardzo profesjonalny trening chcesz przeprowadzać, ale na moje amatorskie oko, do sprzętu się nie mogę przyczepić. Około 12 bieżni, kilka rowerków. Około 15 przyrządów do treningu górnych partii ciała w tym ramion. Poza tym, sztangi i ciężary do wyciskania w dalszej części sali.
      Jesli juz miałbym na cos ponarzekac to to, że szatnie są dość niewielkie i przy ilości 5 chłopa na raz w szatni robi się delikatnie ciasno.
      Co do frekwencji wieczorami, musi wypowiedziec sie ktos inny, bo ja bywałem w wakacje i to wczesnym popołudniem a wtedy było zazwyczaj max 20 osob na sali, wiec raczej luzno
      • xfinlandia Re: Szukam siłowni 07.10.12, 19:29
        Nie łatwiej byłoby przejść się do tej siłowni na jednodniową sesję?
        To co podoba się jednemu nie musi przypaść do gustu Tobie..
        • miyatoto Re: Szukam siłowni 07.10.12, 21:53
          Dzięki Panowie dla Was obydwu. Jeden przekazał kilka informacji, a drugi... też nieźle gada :) Faktycznie, najlepiej będzie jak się tam przejdę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka