Dodaj do ulubionych

Wyborcy PIS ...

• znakorla Re: Wyborcy PIS ... 14.11.12, 20:38
      Ale wieśniaki...dla wyjaśnienia nie obrażam tu absolutnie ludzi ze wsi, bo "wieśniak" to nie miejsce zamieszkania tylko stan umysłu. I my mamy głosować na takich ludzi? Nie jestem za PiSem a tym bardziej za PO. Temu krajowi brakuje normalnej partii niestety
      • aro333 Re: Wyborcy PIS ... 14.11.12, 21:46
        Hmm, ja bym powiedział inaczej - temu krajowi potrzeba rozsadnych wyborcow aby takich cyrkow nie bylo. Az boje sie pomyslec ale to jest chyba kraj.....
    • fellnet Re: Wyborcy PIS ... 14.11.12, 22:07
      Ciekawi mnie bardzo gdzie podzieją się "chłopcy", którzy teraz tak się "zgadzają i rozwijają" gdy w najbliższych wyborach w Siedlcach, wygra niespodziewanie jakaś inna nie brana dzisiaj pod uwagę opcja polityczna, a może bezpartyjna?
      • pawelpap Re: Wyborcy PIS ... 15.11.12, 09:09
        A najbardziej beznadziejne jest zachwoanie "ciemnoty" niestety przeważnie starszych ludzi... wszyscy muszą mieć takie samo zdanie jak oni a jak nie to jak to powiedział w filmie "Spieprzaj gnoju" ... bo tak ma być i już a argument to za zwyczaj "bo tak i już" albo " starszy jestem od ciebie... " ... a dla mnie starszy to przeważnie znaczy zagorzały z klapkami na oczach patrz. ograniczony... to tyle
        • kerac32 Re: Wyborcy PIS ... 15.11.12, 10:12
          Akurat tutaj przypadek sprawił, że to był starszy człowiek. Młodzi również potrafią używać "argumentów" w podobnym stylu, a nawet bardziej "przekonywujących". Choćby przemoc fizyczna... W czasie niedawnych Marszy Niepodległości pokazali to aż nazbyt dobitnie.
    • donvito52 Re: Wyborcy PIS ... 15.11.12, 10:27
      Starsi, nie starsi ...
      Ten młody z plakietką co wyrywał mikrofon i wyzywał od pederastów nie był starszy ... ;((
      • pawelpap Re: Wyborcy PIS ... 15.11.12, 10:45
        No tak fakt.. tylko z tymi młodymi to przeważnie jest tak że najlepiej przynależeć do jakiejś partii, włazić w "du..." komu trzeba, ślepo wykonywać wytyczne a za jakieś 10 lat dostanie się jakieś stanowisko w spółce/urzędzie obstawionej przez daną partię... eeeee jak ja to w Polsce nienawidzę... a później dyrektor np. pecu czy innego tworu jest po pegagogice albo innym wymyślnym kierunku... i niestety tyczy się to każdej władzy z koryta... ostatnio słyszałem że miały być cięcia w Agęcji Rolnictwa i zgadnijcie jakie kryterium było do zwolnienia.... oczywiście ten kto nie przynależy do PSL....
    • miyatoto Re: Wyborcy PIS ... 15.11.12, 20:06
      Może ktoś wie, kiedy i gdzie to zdarzenie miało miejsce?
      Inna sprawa że na youtube wystarczy wpisać hasło "atak moherów" i mamy to samo :)
      • 2niki2 Re: Wyborcy PIS ... 15.11.12, 21:26
        Zdarzenie miało miejsce w Czeladzi ( to miejscowość na Śląsku, konkretnie Zagłębiu niedaleko Katowic) na spotkaniu z posłem Macierewiczem ! Pewnie temat Smoleński tak zacietrzewił zebranych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka