tomkap76 10.12.12, 15:15 www.youtube.com/watch?v=M7qdgrIVPRI Czy warto wybrać się na ten stok, jak się nie miało nigdy nart na nogach, czy też lepiej na naszą piaskową górę w lesie na Sekule? A może znacie inne górki w okolicy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kedolw95 Re: Czy warto na stok do Międzyrzeca 12.12.12, 19:01 Jeżeli nie miało się nigdy nart na nogach to warto, ta górka idealnie nadaje się do nauki. Początkujący męczą się o wiele szybciej niż bardziej zaawansowani, po co więc masz dreptać pod górkę na Sekule i dodatkowo się męczyć jeżeli można wjechać wyciągiem?, ponadto na Sekule to zaledwie jakieś 30 m w poziomie (mieszkam niedaleko - jeździłem nie raz). Sprawdź czy stok w Międzyrzecu jest już ponownie czynny bo po nastaniu pierwszych mrozów z powodu ryzyka zamarzania zraszaczy wodnych został zamknięty do czasu pojawienia się śniegu w odpowiedniej ilości. W Międzyrzecu na razie nie płaci się za wyciąg informacje tel. (083) 3716420 e-mail: mosir@miedzyrzec.org.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fellnet Re: Czy warto na stok do Międzyrzeca 12.12.12, 19:26 www.podlasie24.pl/wiadomosci/miedzyrzec-podlaski/prokuratura-zajela-sie-stokiem-narciarskim-w-miedzyrzecu-c97b.html Odpowiedz Link Zgłoś
77joker Re: Czy warto na stok do Międzyrzeca 12.12.12, 21:05 fellnet wyrastasz na gwiazdę tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kedolw95 Re: Czy warto na stok do Międzyrzeca 13.12.12, 11:01 A co to ma wspólnego z treścią zadanego pytania ?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kedolw95 Re: Czy warto na stok do Międzyrzeca 13.12.12, 15:30 A co to ma wspólnego z treścią zadanego pytania ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kedolw95 Re: Czy warto na stok do Międzyrzeca 13.12.12, 15:34 A co to ma wspólnego z treścią zadanego pytania ????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
fellnet nie na temat 12.12.12, 21:49 Co, dlatego, że 4 linki wstawiłem? Luz nas tylko uratuje! PS. Zaraz ktoś napisze, że to następna zaczepka, łatka z mojej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
kedolw95 Re: nie na temat 13.12.12, 15:32 A co to ma wspólnego z treścią zadanego pytania ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kerac32 Re: nie na temat 13.12.12, 16:58 @kedolw95 Powtarzasz się jak zdarta płyta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kedolw95 Re: nie na temat 14.12.12, 20:30 Oczywiście że się powtarzam i robię to celowo. Jeżeli nie możecie doradzić pytającemu to nie zaśmiecajcie wątku. Pytający prosi o prostą poradę, otrzymał ją tylko ode mnie. Reszta odpowiedzi ... ? , no właśnie czy to są odpowiedzi ?. Odnoszę wrażenie że niektórzy forumowicze muszą zaistnieć w każdym temacie bo bez tego byliby niedowartościowani i niespełnieni. Odpowiedz Link Zgłoś
diapanazy.nibek Re: nie na temat 15.12.12, 12:54 No dobrze,dałeś odpowiedź i co? oczekujesz teraz peanów na swoją cześć? odnoszę wrażenie że też chcesz zaistnieć na forum <resztę san sobie dopowiedz> Ad rem- oczywiscie że lepiej nawet do Międzyrzeca niz siedzieć w domu przed telewizorem albo kompem. Odpowiedz Link Zgłoś