e.w.u.n.i.a 29.07.04, 15:22 ...Ameryki Srodkowej-jest mi bardzo potrzebna,ale nie taka z atlasu,tylko taka duuuza&szczegolowa. I zeby mozna bylo na niej rysowac. Gdzie moge cos takiego kupic w Siedlcach? Help! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raks5 Re: Mapa 29.07.04, 15:56 Mozesz sprobowac w CEZASIE, albo zamow w ksiegarni na Pilsudskiego (tej najblizej banku). A potem milej nauki... Nie zapomnij napisac, kiedy trzymac kciuki :) Odpowiedz Link Zgłoś
gaziarz Re: Mapa 29.07.04, 16:04 slusznie, slusznie. I pochwal sie efektami nauki z taaaaaaka mapa. Chyba ze juz w ciemno mozna piatki gratulowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Mapa IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.04, 17:09 ta,jeszcze red_pen, on_login i kubazuro do kolekcji. Kochamy zgrywe,co...? co za porazka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Mapa IP: *.sed.pl / *.pl 29.07.04, 18:00 odezwala sie osoba, ktora zawsze sie tak samo podpisuje. Chociaz nie zawsze nieomylna Odpowiedz Link Zgłoś
emenemki "nickowie" 29.07.04, 22:05 Jestem w stanie zrozumieć występowanie pod kilkoma nickami (zwłaszcza jeżeli są ogólnie kojarzone). Ale dyskusje z samym sobą, to za cholerę mi się w głowie nie mieszczą. Roz: dwo, tro - jenie jaźni, czy dziecinada? Sam nie wiem co w tym przypadku lepsze... Ale uśmiałem się jak dawno mi się nie zdarzyło. Odpowiedz Link Zgłoś
e.w.u.n.i.a Re: "nickowie" 29.07.04, 22:37 Hmm,no z tym rozdwojeniem to tak od roku,chociaz moze roztrojenie albo i lepiej,ktoz to wie... Odpowiedz Link Zgłoś
gaziarz Re: "nickowie" 29.07.04, 23:41 czlowiek chce byc mily pod wieloma postaciami, a tu widze, ze ktos opatrznie to zrozumial. szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
emenemki Re: "nickowie" 30.07.04, 11:39 Ja się tylko śmieje z rozmowy z samym sobą, a nie z Twojej potrzeby bycia miłym. Jeżeli ktoś tu kogoś opacznie zrozumiał, to raczej Ty :) Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Re: "nickowie" 30.07.04, 17:22 Nic z tego nie rozumiem. Kto z kim rozmawia? E.w.u.n.i.a ze sobą? Ale zapętliliście! Swoją drogą, to dobrze by było wiedzieć, gdzie taką mapę, nie tylko zresztą Ameryki Środkowej, można w Siedlcach kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
kubazuro Re: "nickowie" 30.07.04, 17:59 odsylam do ksiegarni kolo banku. Tam mozna takie rzeczy zamawiac Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: mapy 30.07.04, 18:34 A najdokładniejsze mapy,tylko nie wiem czy całego świata,można dostać w Warszawie w księgarni WZKart, (czyli Wojskowego Instytutu Kartograficznego- o ile nazwa się nie zmieniła).Księgarnia jest w Al.Jerozolimskich,kilkadziesiąt metrów za przejściem podziemnym przy Dw.Centralnym,po lewej stronie. -- Jest to moje zdanie i ja je całkowicie podzielam. Henri Monnier Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: mapy 31.07.04, 11:24 >w księgarni WZKart, >(czyli Wojskowego Instytutu Kartograficznego- o ile >nazwa się nie zmieniła Oczywiście WZKart to Wojskowe Zakłady Kartograficzne, nie Instytut. > To prawda, ale chodziło o adres w S-cach. To prawda,więc jak będziesz w Wawie,omijaj,proszę tę księgarnię z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Westwind Re: mapy IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.04, 01:21 Dlaczego tak z grubej rury? Za co obsobaczyłeś faceta? Prosi o adres w Siedlcach, a Ty podajesz adres w Warszawie. W końcu to żadna rewelacja, że w Warszawie można taką mapę kupić. Gdybyś podał taki adres w Siedlcach, to byś nam zaimponował. Równie dobrze zaopatrzona w mapy jest inna warszawska księgarnia przy Ostrobramskiej obok centralnej biblioteki wojskowej. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: mapy 03.08.04, 07:15 Faktycznie,rewelacją byłoby podanie siedleckiego adresu, księgarnie w Siedlcach stolarz na palcach jednej ręki może policzyć,łatwo się pogubić. Skoro warszawskie adresy są nieprzydatne,dlaczego zaśmiecasz forum podając kolejny? Jesteś pewien że to ja "obsobaczyłem"? Pociągami na trasie Łuków-Pilawa,piszący na tym forum zapewne nie jeżdżą forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=13485475 a wpisów krytycznych nie zauważyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: mapy 05.08.04, 20:18 Dziękuję Westwindowi za ludzkie słowo w mojej obronie, ale "nie ma sprawy". Pawełek słynie z ciętego (złośliwego) języka. Taka jego uroda jest. Moja uwaga była tak bardziej dla zasady, niż dla rozdrażnienia Pawełka. Ale cóż, stało się. Osobiście nic nie mam przeciwko przydatnym informacjom, także w Warszawie. Np. o tej księgarni przy Ostrobramskiej nie wiedziałem, przy okazji tam wpadnę i nie skorzystam z rady "więc jak będziesz w Wawie,omijaj,proszę tę księgarnię z daleka". Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
e.w.u.n.i.a Re: Mapa 09.08.04, 01:17 Dzieki za adresy.Moze te w wawie tez sie przydadza. Wczoraj wrocilam z "wakacji" i biore sie za "mapowanie". Milego czasu letniego zycze Wam. Odpowiedz Link Zgłoś