yvi1 18.09.11, 11:06 No nie wiem,bardzo naiwne i troche infantylne.Zobacze jeszcze 2-3 od. i sie zastanowie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilekobietamalat Re: The Secret Circle 18.09.11, 21:27 w sumie to jest na pozomie nizej niz vd, ale wyzej niz to zeszloroczne, gates czy jak to tam bylo;> podoba mi sie ta laska z ciemnymi wlosami, i pan tatus (ten co pije), obacze sobie moze jeszcze jeden odcinek;P Odpowiedz Link
galaxian1 Re: The Secret Circle 18.09.11, 21:40 A VD to na początku jaki miało poziom? Ale ja i tak poczekam, aż obejrzycie kilka odcinków... bo jednak wampiry sa bardziej krwiste i pociągające niz jakieś czarodzieje Harry Pottera raczej oglądać nie będę Odpowiedz Link
ka_thy Re: The Secret Circle 18.09.11, 22:16 Moim skromnym zdaniem Wampiry były lepsze na początku niż są teraz. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: The Secret Circle 19.09.11, 07:37 Harry Pottera raczej oglą > dać nie będę > o dlaczego? bardzo fajny film;P ja akurat juz sie przejadlam troche wampirami. przykro tylko ze nie ma na kim oka tu zawiesic, a dziewcze glowna bohaterka, jest tak blond ze ojezu Odpowiedz Link
ka_thy Re: The Secret Circle 19.09.11, 08:06 To jest laska z Life Unexpected. W tamtym filmie była tak mocno wkurzajaca, że boję się, że nie dam rady jej oglądać w tym nowym. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: The Secret Circle 19.09.11, 08:47 > A VD to na początku jaki miało poziom? tragiczny..aczkolwiek po 19stym odcinku pierwszej serii moge powiedziec ze wciaga bo jednak wampiry sa bar > dziej krwiste i pociągające niz jakieś czarodzieje ech..chcialabym zeby sfilmwoali czarownice z mayfair ann rice. wiernie!!!! bysmy padli na kolana... Harry Pottera raczej oglą > dać nie będę to zaluj Odpowiedz Link