Dodaj do ulubionych

Amazonia na Chrobrego

30.07.14, 11:56
Umieszczam post aby uświadomić jak nasza miłościwie panująca spółdzielnia mieszkaniowa dba o swoje otoczenie i o zdrowie alergiczne swoich mieszkanców. Nadmieniam iż za gargantuiczne opłaty czynszowe funduja nam zielnik rodem z lasów Amazonii, a oprocz tego hodowle ziemniaków pod własnym balkonem. Dziwie sie, że mieszkańcy jeszcze nie rozpoczęli wycinki drzew w tej puszczy.Proponuje żeby ludzie odzyskali wzrok i za czynsze w wysokości 600-800 pln domagali sie przynajmniej podstawowych praw.Ostatnio byłem świadkiem zbesztania Bogu winnej sprzątaczki za burdel organizowany przez administracje nr 1. Nadmieniam, że w/w chaszcze znajdują się na ulicy o dumnie brzmiącej nazwie Bolesława Chrobrego.Ludzie- co wy na to? Oto fotki: imageshack.com/a/lPjz/1
Obserwuj wątek
    • andrewthin Re: Amazonia na Chrobrego 30.07.14, 13:28
      Jestem w szoku. Przyjechali i koszą, a pracownik powiedział że ktos ich opie.......ił i opisał w internecie. Kocham ten wynalazek
      • hejj2 Re: Amazonia na Chrobrego 31.07.14, 10:35
        Z tego co wiem to ktoś z SM ma za zadanie przeglądać wpisy w internecie i w miarę możliwości reagować. Ja co prawda stosuję inną metodę czyli najpierw dzwonię do administracji z uwagami i najczęściej reagują (u mnie adm. nr.2)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka