aro333 30.07.14, 21:36 Czy i Wam od rana strono TS leży i kwiczy? Rózne kompy rózne systemy windy i mam to samo. czy oni nie widzą ze cos nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kerac32 Re: Strona TS ver. Beta pytanie 30.07.14, 22:21 A konkretnie, co jest nie tak? U mnie działa wszystko normalnie. Podoba mi się nowa wersja, wygląda atrakcyjniej, nowocześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
aro333 Re: Strona TS ver. Beta pytanie 30.07.14, 23:22 Hmm jakby to powiedziec, cos w naglowku wyskakuje nakladajac sie jakby na normalna strone. To znaczy wyskakuje jakas czarna szpalta na 1/3 wysokosci ekranu. Faktycznie, sa tam jakies niusy ale za nic nie abla. Strona zachowuje sie jak zwykly .jpg. Wyglada jakby moj komp mial za malo ramu np lub wisial.Moze to moja Opera nie wspolpracuje z nowoczesnymi narzedziami tworzacymi ta strone.Zaraz zobacze na chromie..... o widzisz i tu ich mam.W chrome dziala nawet fajna. Wiec muszą popracowac bo opera ni huhu nie idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kerac32 Re: Strona TS ver. Beta pytanie 31.07.14, 08:14 Widać problem był w przeglądarce, sam od kilku lat korzystam tylko z Chrome. Moim zdaniem to najlepszy browser z dostępnych. Odpowiedz Link Zgłoś