jar.ro 29.11.14, 14:36 Dzień w którym p. Marian P. nie zakłada wątków na forum i sam ze sobą w nich rozmawia. Przeżyje Pan bez tego do jutra? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mpppm Re: Cisza wyborcza. 29.11.14, 14:47 Tak, tak. Nie ma tak, że napiszesz coś i już nie masz prawa napisać nic więcej bo nikt nie odpowiada. Jak tak sądzisz to trzymaj się tego nadal. By było jasne, nikt nikogo nie zmusza by czytać to co ja piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
jar.ro Re: Cisza wyborcza. 29.11.14, 16:24 Ma Pan rację, wolność słowa. Nie ważne jakie ma Pan poglądy - nie lepiej założyć jeden wątek i tam przelewać swoje żale? Nowi użytkownicy mają wrażenie, że to prywatne forum jakiegoś dziwaka. Ile czasu minęło od mojego pytania do Pana odpowiedzi. Wygląda na to, że śledzi Pan te forum 24h na dobę. Czy to nie jest jakaś obsesja? Odpowiedz Link Zgłoś
rotman28 Re: Cisza wyborcza. 29.11.14, 16:40 jar.ro, nie trzeba śledzić forum 24h na dobę, wystarczy zaznaczyć że się chce powiadomienie jak ktoś napisał,zobaczyć i odpisać, można nawet mieć chyba taki program w komórce i powiadamia o reakcji na twój wpis. Jeśli to obsesja to działa na dwie strony, autora i tych co reagują na wpisy. A tak w ogóle to z nudów, bo zimno i ciemno się tak szybko robi. Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: Cisza wyborcza. 29.11.14, 18:35 Masz jeszcze wiele możliwości. Napisać do UM, do sądu, inspekcji handlowej, rzecznika konsumentów, poskarżyć się matce i ojcu możesz też zorganizować jakiś protest itd. Odpowiedz Link Zgłoś
efaster Re: Cisza wyborcza. 29.11.14, 19:35 a ja tam lubie wpisy p. Mariana i jak tylko mam coś do dodania to czynię, a w więszości spraw nie muszę bo większość spostrzeżeń mpppm są bardzo zbliżone do Jego, a i żeby nie było nie jesteśmy nijak spokrewnieni. Odpowiedz Link Zgłoś
77joker Re: Cisza wyborcza. 29.11.14, 18:54 Dobrze,że tylko jeden taki oszołom taki tu się trafił. Odpowiedz Link Zgłoś
77joker Re: Cisza wyborcza. 30.11.14, 13:03 Kiedyś te forum było dla normalnych ludzi. Zdarzał się taki np krzysztofplebs, ale przypominając sobie jego wypociny z tym co teraz się dzieje to pikuś. Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: Cisza wyborcza. 30.11.14, 13:24 forum.gazeta.pl/forumSearch.do?&author=77joker&forumId=262&query=77joker&title= Tu jest cała prawda o twoich wpisach. Majątek ci zabrałem? Skrzywdziłem? Oplułem? Odpowiedz Link Zgłoś
rotman28 Re: Cisza wyborcza. 30.11.14, 17:33 joker nie jest tak źle jeśli Ty uznajesz się za normalnego. Przeczytałem Twoje wypociny i stwierdzam, że przez te kilka lat nie podciągnąłeś się z języka polskiego, bo nadal popełniasz takie same błędy. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_m Re: Cisza wyborcza. 30.11.14, 11:12 Swoją drogą, ciekawe, że kiedy trwa cisza, to na forum jest pusto. Czyżby zaglądali tu już tylko sztabowcy kandydatów? Nie ma tu normalnych ludzi, piszących o dziurawym chodniku albo starej fotografii miasta? A może boją się pisać o czymkolwiek, bo jak to ujęła kiedyś poetka, "Wszystkie twoje, nasze, wasze/ dzienne sprawy, nocne sprawy/ to są sprawy polityczne"? Odpowiedz Link Zgłoś
tarabl.anka Re: Cisza wyborcza. 30.11.14, 13:12 Nieprawda, że jest pusto na forum, bo cisza trwa. Pustawo jest już od czasu kiedy bardziej aktywni dyskutanci przenieśli się na inne fora, tam jest łatwiej, nie trzeba się logować, więc można za każdym wpisem dać inny nick. Tu nowe tematy zakładają ci, co chcą otrzymać jakąś konkretną informację albo opinię. Zostało też trochę znajomych, zapaleńców chcących podyskutować o czymś, a nie tylko "postrzelać" sobie na jakiś temat. A przed wyborami i tu namnożyło się trochę postaci pod nowymi nickami, tak dla zmyłki, jednak po wpisach da się wyłapać sztabowców. Mnie to nie przeszkadza, niech piszą. Zawsze lepiej z kimś rozmawiać nawet przy okazji wyborów niż nie rozmawiać w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
verena0 Re: Cisza wyborcza. 30.11.14, 21:15 spin się zawiesza, na razie cisza dalej Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: Cisza wyborcza. 30.11.14, 21:19 verena0 napisała: > spin się zawiesza, na razie cisza dalej Pewnie dlatego, że drzwi w UM się nie zamykają, posłowie z synami i Radni z rodzinami przybywają. Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: Cisza wyborcza. 30.11.14, 21:15 krzycho1252 napisał: > ...i po. Uważaj bo będziesz miał zarzut, że nie wnosisz nic do ......... Tyle że w dużych miastach coś wykoszono. Odpowiedz Link Zgłoś
dirt_black Re: Cisza wyborcza. 30.11.14, 21:36 jak sądzicie, o której godzinie mogą być już oficjalne wyniki? Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: Cisza wyborcza. 30.11.14, 21:39 dirt_black napisał: > jak sądzicie, o której godzinie mogą być już oficjalne wyniki? o 22.30 przejdę pod lokal komisji i podam wyniki jeśli będą (Podlaska 8) Odpowiedz Link Zgłoś
juristaa Re: Cisza wyborcza. 30.11.14, 22:11 Podlasie24: Według nieoficjalnych informacji, które udało się nam zdobyć Wojciech Kudelski prowadzi w wyścigu o fotel prezydenta Siedlec. Wiele wskazuje na to, że kandydat PiS osiągnie poparcie na poziomie 55%. Odpowiedz Link Zgłoś
one.tres Re: Cisza wyborcza. 30.11.14, 22:17 Cyt.: ?Ten-Którego-Imienia-Nie-Wolno-Wymawiać? oraz ?Sam-Wiesz-Kto? He he he Turlam się ze śmiechu ...choć to śmiech przez łzy ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm głosy - Podlaska 8/przedszkole 30.11.14, 22:17 W.Kudelski - 305 A.Sitnuk -280 Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: głosy - Podlaska 8/przedszkole 30.11.14, 23:07 Minęła godzina od podania wyników i zapanowała "Zgoda i (to dopiero zobaczymy)" www.spin.siedlce.pl/2014/11/30/rozpoczynamy-wyborcza-noc-na-spin-ie-kudelski-lub-sitnik/ Wystarczy poczytać komentarze! Odpowiedz Link Zgłoś
2niki2 Re: głosy - Chrobrego 4 01.12.14, 11:52 W.Kudelski - 296 A.Sitnik - 261 Wydano 560 kart -3 głosy nieważne- różnica między W. K a A.S = 35 glosów Odpowiedz Link Zgłoś
2niki2 Frekwencja wyborcza 01.12.14, 12:10 frekwencja uprawnionych 16.XI.- 37,84 % ....................... 60 472 osoby 30.XI. - 39,68 % ...................... 59 720 osoby Różnica 752 osób uprawnionych ....z czego wynika ta różnica ? przez 2 tyg. wymeldowały się te osoby i wyjechały za granicę. 30.XI.- frekwencja wyższa o 1,84 %, a 36,5 tys obywateli zostało w domach ! Na pana W.Kudelskiego glosowało 12 680 obywateli, na pana A. Sitnika 10 584, różnica tylko 2 096 głosami. Wynik pana prezydenta W.K nijak się ma do hasła wyborczego , że jest prezydentem wszystkich Siedlczan ! Będzie prezydentem 1/5 Siedlczan ! Odpowiedz Link Zgłoś
efaster Re: Frekwencja wyborcza 01.12.14, 16:39 brawo, i o ile ktoś do dziś by mnie spytał czy wybory zostały sfałszowane puknął bym się w czoło i kazałbym mu iść do psychiatry. A teraz po tym co przeczytałem no nie wiem, a pamiętajmy, że Miejska Komisja wyborcza jest w UM, i kto parzy na liczenie głosów ?? sam zainteresowany A pamiętajmy też o młodszych niż te 18 lat, to też Siedlczanie, jak wszyscy to wszyscy .... także z ok. 77 tys. te 12 tys. to nawet nie wiem czy jest 1/5 A Panu Andrzejowi Sitnikowi gratuluję, napędzić stracha całej machinie partyjnej (wspieranej centralnymi pieniędzmi z budżetu państwa + ściąganych specjalistów do PR-u i wszelkiej maści "spin-doktorów", ba sam prezes w ostatnim dniu, ba godzinach kampanii zawitał) i to komitet, który zawiązał się niespełna 3 miesiące temu. NO CZAPKI Z GŁÓW wiadro pomyj wylewane na kontrkandydata, ba mogę dać linki do profili na Fb np. pana dyrektora parku wodnego, który do niedawna był listonoszem w Przesmykach, czy adunkta z UPH co się do RM nie dostał z list pis, czy "wielkiej" choreografki z Caro, co też startował i się nie dostała a jej szwagier dyrektoruje CKiS. TRAGEDIA !!!!! I tylko różnicy 2 096 głosów BRAWO, NAPRAWDĘ GRATULUJE Panie Andrzeju, może Pan być z siebie dumny Oszczędził Pan pana Tchórzewskiego, np. p. Suski już się pewnie tłumaczy przed ścisłym zarządem partii na Nowogrodzkiej z przegranej p. Kosztowniaka w Radomiu z posłem Platformy p. Witkowskim. Z resztą mina p. Kosztowniaka mówi sama za siebie radom.gazeta.pl/radom/1,48201,17055495,Witkowski_wygral__Radosc_w_PO__zaloba_w_PiS__ZDJECIA_.html#TRNajCzytSST a i mam nadzieję, że o Siedlcach nie będę czytał tylko o takich inwestycjach: radom.gazeta.pl/radom/56,35219,17052133,Co_sie_buduje__Glownie_markety__a_beda_kolejne__ZDJECIA_.html#TRNajCzytSST Odpowiedz Link Zgłoś
2niki2 Re: Frekwencja wyborcza - sprostowanie 02.12.14, 22:55 2niki2 napisała: Dane powyżej okazały się trochę inne :- Spin inaczej podał, a Podlasie24 też inaczej.Do końca nie wiem które cyfry są wiarygodne ? Liczba mieszkańców: 74 129 > 16.XI.- 46,55 % ...............( Spin) 60 472 uprawnionych ( Podlasie24) 60 816 uprawnionych Oddano 27 846 głosów ważnych i 447 głosów nieważnych > 30.XI. - 39,68 % .............. ( Spin) 59 720 uprawnionych (?) Na W. Kudelskiego oddano 12 860 , na A.Sitnika 10 584 = 23 444 głosy ważne. Ile nieważnych ? nigdzie nie ma. Kto następny wejdzie do Rady z najwyższą ilością głosów (?) Odpowiedz Link Zgłoś