emektb
12.07.17, 19:34
Tak wiem, że bardzo długo tu nie zaglądałem. Można powiedzieć nawet, że zdrajcą jestem, bo korzystam ze społecznościowych serwisów :) a nie forum gazety. I do tego z prywatą tu jeszcze lecę. Otóż powstaje w Siedlcach atrakcja turystyczna - rodzaj muzeum związanego z trickartem i iluzją optyczną i szukają ludzi do pracy. Obiecałem, że pomogę, więc drodzy opiekunowie wrzucam tu ogłoszenie o pracę. Jeśli jest to wbrew regulaminowi to wyrzućcie.
Jesteśmy pierwszym w Polsce Muzeum Trickartu i Iluzji Optycznej - centrum rozrywki dla młodych i tych starszych, dzieci, nastolatków i całych rodzin. Rozpoczynamy właśnie rekrutację.
Do naszego przyszłego zespołu szukamy osób otwartych, miłych, kulturalnych, lubiących sztukę, rozrywkę i kontakt z ludźmi. Idealny kandydat/kandydatka powinien/na posiadać co najmniej średnie wykształcenie (fajnie, jeśli będziesz studentem, ale nie jest to konieczne), chęci do pracy!, być sumiennym, punktualnym (wiemy jednak, że wszystko może się zdarzyć :) ) i przede wszystkim pozytywnie zafiksowanym. Reszty nauczymy Cię sami!!!
Możesz aplikować na stanowiska:
- opiekun zwiedzających,
- sprzedaż i obsługa klienta
Jeśli chcesz pracować w Pierwszej Atrakcji Turystycznej Siedlec pisz i ślij CV na adres mailowy wskazany w ogłoszeniu. Do CV dołącz koniecznie klauzulę o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych w celach rekrutacyjnych.
Czekamy!
Aha. I jeszcze jedno. Możliwości awansu są duże. W najbliższych miesiącach będziemy bowiem rozwijać nasz koncept w innych regionach Polski - firma będzie się więc prężnie rozrastać. A Ty możesz rosnąć razem z nami!