baaad Re: Badyl kawe zrób! 25.10.04, 13:39 emektb napisał: > rozpuszczalną:) No to patrz! Bo na mnie jak na Zawiszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picasso Re: Badyl kawe zrób! IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 25.10.04, 14:06 może by sie tak pod to życiodajne kawowe źródełko podłączył :)coś mi sen oko zamyka systematycznie a to 2 dopiero uff... Odpowiedz Link Zgłoś
baaad Re: Badyl kawe zrób! 25.10.04, 14:38 Gość portalu: picasso napisał(a): > może by sie tak pod to życiodajne kawowe źródełko podłączył :)coś mi sen oko > zamyka systematycznie a to 2 dopiero > > uff... Zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Badyl kawe zrób! 25.10.04, 14:52 A czy wasze komputery zaopatrzone są w wysuwaną podstawkę pod kawę? Odpowiedz Link Zgłoś
baaad Re: Badyl kawe zrób! 25.10.04, 15:59 no_login napisał: > A czy wasze komputery zaopatrzone są w wysuwaną > podstawkę pod kawę? Na kawe? To to nie są podstawki pod popielniczki? Odpowiedz Link Zgłoś
filmmix Re: Badyl kawe zrób! 25.10.04, 14:44 Zrób Badyl jutro w termosie sobie na "Dobre Kino" bo zamarźniesz w "Sojuszu" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
baaad Re: Badyl kawe zrób! 25.10.04, 16:02 filmmix napisała: > Zrób Badyl jutro w termosie sobie na "Dobre Kino" bo zamarźniesz > w "Sojuszu" :))) Żeby tylko para z ust nie przesłaniała ekranu! Odpowiedz Link Zgłoś
filmmix Re: Badyl kawe zrób! 25.10.04, 17:01 para będzie jak coś sobie w plecaczku przyniesiesz, to pewne ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś